iculture-vandaag
iCulture Vandaag De belangrijkste headlines om 22u samengevat

iCulture Vandaag: dit was donderdag 6 oktober 2016

Wat gebeurde er op Apple-gebied op donderdag 6 oktober 2016? We zetten alle artikelen dagelijks op een rij in iCulture Vandaag, het dagoverzicht van iCulture.
Redactie iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

iCulture Vandaag logoVan advertenties in de App Store en een aanstaande functie in Pokémon Go, tot een concept van de iPhone 8 en een reorganisatie van Apple’s clouddiensten: er kwam weer van alles voorbij vandaag op iCulture. Daarnaast bespreken we vandaag ook weer enkele nieuwe apps en accessoires en lees je alles over het bekijken van je weekoverzicht van de Activiteit-app op je Apple Watch. Dat en nog veel meer hier in deze nieuwe editie van de iCulture Vandaag!

Tips, gidsen en opinie

Nieuws

Apps & accessoires

iCulture Deals

Meer vandaag

Videoland op de nieuwe Apple TV.

Deze apps en updates waren te leuk om onopgemerkt voorbij te laten gaan:

  • Wij kunnen op dit moment helaas niet de juiste gegevens tonen, Download - Hoeveel abonnee’s heeft jou YouTube-account? Met deze app hou je het allemaal bij, ook voor Twitter en andere social media.
  • Wij kunnen op dit moment helaas niet de juiste gegevens tonen, Download - Videoland laat je nu je dataverbruik aanpassen bij het kijken van films en series.
  • Wij kunnen op dit moment helaas niet de juiste gegevens tonen, Download - De app van de Politie is nu beschikbaar voor de iPad.

Reageren kan onder de afzonderlijke artikelen.

Reacties: 0 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.