iculture-vandaag
iCulture Vandaag De belangrijkste headlines om 22u samengevat

iCulture Vandaag: dit was donderdag 29 september 2016

Wat gebeurde er op Apple-gebied op donderdag 29 september 2016? We zetten alle artikelen dagelijks op een rij in iCulture Vandaag, het dagoverzicht van iCulture.

iCulture Vandaag logoZit je er klaar voor? Vandaag hebben we namelijk onze iPhone 7 review gepubliceerd. Daarin lees je alles over onze ervaringen met de iPhone 7 en iPhone 7 Plus. Maar we doken vandaag ook in het laatste nieuws, zoals over de behuizing van de iPhone uit 2017, een nieuwe case voor de iPhone 7 (met koptelefoonaansluiting!). Daarnaast start Apple binnenkort met advertenties in de App Store en is iOS 10 al hard op weg om iOS 9 in te halen. Dat en nog veel meer lees je in deze nieuwe iCulture Vandaag!

Tips, gidsen en opinie

Nieuws

Apps & accessoires

iCulture Deals

Meer vandaag

Klik om inhoud van YouTube te tonen.
Learn more in YouTube’s privacy policy.

Deze apps en updates waren te leuk om onopgemerkt voorbij te laten gaan:

  • My Vodafone (Gratis, iPhone/iPad, iOS 14.0+) - De My Vodafone-app geeft nu advies als je bijna door je databundel heen bent.
  • Wij kunnen op dit moment helaas niet de juiste gegevens tonen, Download - Face Up is een spelletje waarin alles draait om selfies. Maak een selfie en stuur deze naar je vrienden, zodat zij moeten raden wat je uitbeeldt.

Reageren kan onder de afzonderlijke artikelen.

Reacties: 0 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.