iculture-vandaag
iCulture Vandaag De belangrijkste headlines om 22u samengevat

iCulture Vandaag: dit was donderdag 21 juli 2016

Wat gebeurde er op Apple-gebied op donderdag 21 juli 2016? We zetten alle artikelen dagelijks op een rij in iCulture Vandaag, het dagoverzicht van iCulture.
Redactie iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

iCulture Vandaag logoVandaag hebben we weer boeiende artikelen voor je klaarstaan op iCulture. Zo zou de Apple Car vertraging opgelopen hebben, waardoor hij pas in 2021 zou verschijnen. Daarnaast blijkt Edward Snowden aan een iPhone-hoes te werken en kun je met Tinder Social ook met groepen afspreken. Ook bespreken we nog een handige iOS 10-functie en wordt het scherm van de nieuwe iPhone misschien wel nog sterker. Je lees alles in deze nieuwe iCulture Vandaag!

Uitleg, opinie en meer

Nieuws

Apps & accessoires

iCulture Deals

Meer vandaag

https://www.youtube.com/watch?v=XR1PrUMh9tw

Deze apps en updates waren te leuk om onopgemerkt voorbij te laten gaan:

  • Wij kunnen op dit moment helaas niet de juiste gegevens tonen, Download - Selfielicious is een app waarmee je de ultieme selfie kunt maken en delen.
  • Wij kunnen op dit moment helaas niet de juiste gegevens tonen, Download - Help George in een episch avontuur vol met gegriezel en spoken.
  • Tumblr – Cultuur, kunst, chaos (Gratis + IAP, iPhone/iPad, iOS 15.2+) - Tumblr heeft nu gifs, live video en meer.
  • Datumprikker (Gratis + IAP, iPhone, iOS 11.0+) - In Datumprikker kun je nu een achtergrond instellen of een afspraak annuleren.
  • Reddit (Gratis + IAP, iPhone/iPad, iOS 14.0+) - De Reddit-app heeft nu een automatische dag en nachtmodus en nog veel meer nieuwe functies.

Reageren kan onder de afzonderlijke artikelen.

Reacties: 0 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.