iculture-vandaag
iCulture Vandaag De belangrijkste headlines om 22u samengevat

iCulture Vandaag: dit was vrijdag 13 november 2015

Wat gebeurde er op Apple-gebied op vrijdag 13 november? We zetten alle artikelen dagelijks op een rij in iCulture Vandaag, het dagoverzicht van iCulture.

iCulture Vandaag logoOp deze vrijdag de 13e waren er weer een hoop interessante nieuwtjes. Zo is er een gerucht gaande over de opvolger van de Apple Watch en heeft Apple gereageerd over de langere levertijden van iPad Pro-accessoires. Dit weekend staat de Apple Store in Amsterdam in het teken van Sinterklaas en ook Siri weet er alles van. Dat en nog veel meer lees je in deze nieuwe editie van iCulture Vandaag.

Opinies, tips en gidsen

Nieuws

Apps

iCulture Deals

Meer vandaag

Foutsquare voor de iPad.
Deze apps en updates wilden we je niet onthouden:

  • Netatmo Weather (Gratis, iPhone/iPad, iOS 15.0+) - Deze app voor de Netatmo weerstations is vernieuwd met een nieuwe look.
  • Wij kunnen op dit moment helaas niet de juiste gegevens tonen, Download - Vang vallende gekleurde blokken in deze minimalistische en relaxte game.
  • Foursquare City Guide (Gratis, iPhone/iPad/Watch, iOS 15.0+) - Foursquare voor de iPad is vernieuwd. Ook heeft de app nu Peek en Pop voor de iPhone 6s.
  • Oddworld: Munch's Oddysee (€2,99, iPhone/iPad, iOS 7.0+) - Ga op avontuur met Abe en zijn maatje Munch in deze nieuwe game.

Reageren kan onder de afzonderlijke artikelen.

Reacties: 0 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.