iculture-peilt
iCulture Peilt

iCulture peilt: moet Apple een Jet White iPhone uitbrengen?

Eerdere geruchten wezen op de komst van en Jet White versie van de iPhone 7 en vannacht is er een filmpje van een mockup opgedoken van zo'n glimmende witte iPhone-behuizing. Moet Apple zo'n Jet White iPhone uitbrengen of zijn de huidige kleuren genoeg?

Apple’s kleurenaanbod is met de iPhone 7 breder dan ooit. Met in totaal vijf verschillende kleuren is er voor iedereen wel een passende kleur beschikbaar. Maar het kan natuurlijk altijd meer: een mockup van een witte variant van de gitzwarte iPhone 7 dook vannacht op in een kort filmpje. Moet Apple zo’n witte versie van de glossy iPhone uit gaan brengen?

Jet White iPhone-case

Jet White iPhone

Afgelopen november bracht de Japanse geruchtensite Macotakara het nieuws naar buiten dat Apple van plan is om de iPhone 7 in een extra kleur uit te brengen. Na het succes van de gitzwarte iPhone 7 zou Apple ook een witte variant op de markt willen brengen. Deze Jet White iPhone zou dezelfde afwerking krijgen als de gitzwarte versie. Dat betekent dus een glimmende en gladdere behuizing dankzij de speciale laag die aangebracht is op de standaard aluminium behuizing. Wij zijn dan ook benieuwd wat jij vindt van een witte iPhone 7. Moet Apple deze volgens jou uit gaan brengen of zijn de huidige kleuren meer dan voldoende? Laat je mening blijken in onderstaande poll.

De poll behorende bij dit artikel is helaas niet meer beschikbaar. Onze excuses voor het ongemak.

Sinds het gerucht is het lange tijd stil geweest rondom deze witte iPhone, maar afgelopen nacht dook er een filmpje op dat laat zien hoe zo’n iPhone 7 eruit kan zien. In onderstaand filmpje is kort een witte behuizing van een iPhone 7 en iPhone 7 Plus te zien. Waarschijnlijk gaat het simpelweg om een namaak behuizing en niet om een productieversie van een nieuwe iPhone, maar desalniettemin geeft het een goed beeld hoe zo’n witte iPhone eruit gaat zien.

Althans, wat de achterkant betreft. Hoe de voorkant van de witte iPhone eruit zal zien, is niks over gezegd. De huidige gitzwarte en matzwarte iPhone 7 hebben een zwarte voorkant, terwijl de gouden, zilveren en roségouden iPhones allemaal een witte voorkant hebben.

Klik om inhoud van Twitter te tonen.
Learn more in Twitter’s privacy policy.

Bekijk ook

Gerucht: Apple wil iPhone 7 ook in 'Jet White' uitbrengen

De iPhone 7 zal volgens geruchten uit Japan ook in Jet White beschikbaar komen, een hoogglans witte kleur vergelijkbaar met gitzwart.

Actuele iPhone 7 deals

iPhone 7

Ontdek hier alle informatie over de iPhone 7, het toestel met 4,7-inch scherm dat beschikt over een 12-megapixel camera en A10 Fusion-processor. Is deze iPhone nog steeds de aanschaf waard en wat kun je er zoal mee?

iPhone 7

Reacties: 25 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.