iCulture Deals
iCulture Deals

iCulture Deals: maandag 17 september

(Laatst bijgewerkt: ) · Redactie

iCulture Deals logoEr gaat geen dag voorbij zonder aanbiedingen op softwaregebied van Apple-apparaten. Daarom hebben we elke werkdag de iCulture Deals op iPhoneclub, met de beste aanbiedingen van de dag voor de Mac, de iPad, iPhone, universeel en uit onze eigen shop. De gamesaanbiedingen vind je als altijd in de iOS Game-update die hierna online komt. Voor de app-ontwikkelaars onder ons: Prototypr is vandaag goedkoop.

Mac-apps:

  • TaskBurn (gratis, normaal €1,59) – Todo-applicatie met meerdere thema’s en iCloud-synchronisatie.
  • Prototypr (€27,99, normaal €39,99) – App voor ontwikkelaars en ontwerpers. Maak snel een prototype van iOS-apps waar je aan werkt.
  • timeLAPSE (€1,59, normaal €3,99)

iCulture Shop:

ECOMTECH TOASTER PRO BLACKDe eComtech Toaster Pro is een mediahub waar je een SD-kaart of usb-stick met foto’s, video’s of andere media op kunt zetten. Deze bestanden kun je vervolgens draadloos op je iPhone of iPad openen met behulp van een bijbehorende iOS-applicatie. Je kunt op deze manier bestanden delen met vijf verschillende apparaten. Het apparaatje werkt ook andersom: zo kun je foto’s gemaakt op je iPhone makkelijk naar een SD-kaart kopiëren. Ben je buiten de deur, dan kan de Toaster een eigen draadloos netwerk opzetten. Een interne batterij zorgt ervoor dat je geen stopcontact nodig hebt. Je kunt de Toaster in de iCulture Shop kopen voor €99,95.

Universele apps:

iPhone-apps:

  • Filter Splash with Photo Effect (gratis, normaal €0,79) – Filters op selecte locaties van een foto plaatsen.
  • Parent Notes (€0,79, normaal €1,59) – Laat ouders temperatuur, medicijnen en notities bijhouden voor kinderen.
  • Pocket Calc (gratis, normaal €0,79) – Oersimpele rekenmachine die je op meerdere regels laat doorrekenen.
  • Vanity (€1,59, normaal €3,99) – Laat zien hoe aantrekkelijk je bent op basis van een gemaakte foto en een berekening.

iPad-apps:

Let op: de genoemde aanbiedingen hebben een beperkte geldigheidsduur. Controleer dus goed of de game/app nog steeds gratis en/of voor de aanbiedingsprijs wordt aangeboden. Zie voor meer uitleg dit artikel: De nieuwsbrief van iPhoneclub en gemiste koopjes.

Dit artikel bevat verwijzingen naar diverse winkels. Als je via de links bestelt steun je daarmee iCulture, waarvoor we je alvast enorm willen bedanken. We worden niet gesponsord door de genoemde bedrijven.

Let op: de genoemde aanbiedingen hebben een beperkte geldigheidsduur. Controleer dus goed of de game/app nog steeds gratis en/of voor de aanbiedingsprijs wordt aangeboden. De eerstgenoemde prijs is steeds de actuele prijs uit de App Store. In sommige gevallen kan de actuele prijs hoger uitvallen als de ontwikkelaar daarvoor kiest. iCulture aanvaardt geen aansprakelijkheid voor prijsafwijkingen.

Artikelcorrectie of -aanvulling doorgeven? Meld het ons via het speciale contactformulier!

De redactie van iCulture informeert je dagelijks over het relevante Apple-nieuws en de beste apps. We zorgen dat jij altijd op de hoogte bent, filteren de geruchten en testen nieuwe apps altijd zelf, zodat jij het maximale uit je iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en Apple-diensten kunt halen.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.