iCulture Deals
iCulture Deals

iCulture Deals: dinsdag 13 november 2012

(Laatst bijgewerkt: ) · Redactie

iCulture DealsVandaag vind je in de iCulture Deals wederom ons superhandige iPad-pakket voor zakelijke gebruikers, waarin je een speciale case met toetsenbord en een autolader voor een prikkie vindt. We kijken zoals je van ons gewend bent vandaag ook naar de leukste koopjes in de App Store voor iOS en Mac, wijzen je graag op de tijdelijk gratis verzendkosten in de online Apple Store en bespreken een bijzondere stylus voor de iPad verkrijgbaar op 1DayFly.

iOS Apps met korting

Vycloud weeroverzicht

 • Vycloud (gratis, was €0,89, iPhone) – Stijlvolle weer-app geoptimaliseerd voor iPhone 5, met weer achter schuilpanelen.
 • Multi Measures HD (gratis, was €1,79, iPad) – Allerhande meters: stopwatch, timers, liniaal, waterpas, decibel en meer.
 • SkySafari 3 (gratis, was €2,69, universeel) – App spijkert je bij over sterren en het heelal.
 • Horoscope & WhereFortune (gratis, was €0,89, universeel) – Een horoscoop op basis van je locatie, echt waar.
 • InFrame Cut (gratis, was €1,79, iPhone) – Fotocollages maken in lijstjes, met foto’s uit je iPhone-fotoalbum.
 • Articles for iPhone (€0,89, was €1,79, iPhone) – In het Nederlands uitgevoerde Wikipedia-lezer met offline opsla-functie.
 • Later: een apart artikel waarin we uitgebreid ingaan op Vycloud.

iOS Games met korting

iCulture Deals Mighty Mouse iPad

 • TinyBee Dash (gratis, was €0,89, universeel) – Wel een heel letterlijke Temple Run-kloon, met verschillende personages.
 • Anipop (€0,89, was €2,69, iPhone) – Behoorlijk druk match-3 spelletje met bommen, flitsen en munten.
 • Mighty Mouse My Hero (gratis, was €0,89, iPad) – Vlieg-actiespelletje met een uitgerangeerde tekenfilmmuis.
 • Super World Adventures (gratis, was €1,79, iPhone) – Platformspelletje met hints naar een of andere loodgieter die ook wel eens springt.
 • Breakout Boost (gratis, was €0,89, universeel) – Arkanoid-achtige van Atari, met 15 gratis levels een een uitgebreid in-app aankopen systeem.
 • Mighty Mouse My Hero HD (gratis, was €1,79, iPad) – Dezelfde uitgerangeerde tekenfilmmuis vliegt en schiet nu op iPad.

iCulture Shop: Kensington iPad Business Pakket

KensingtonErvaren iPad-bezitters weten het maar al te goed: na de aanschaf van een iPad ben je nog niet helemaal klaar. Wil je alle mogelijkheden uit je iPad halen, dan heb je nog een aantal accessoires nodig. Denk daarbij aan bijvoorbeeld een case om de iPad te beschermen, of een speciale oplader voor als je onderweg bent. In de iCulture Shop vind je op het moment een bundel speciaal voor professionals en zakelijke gebruikers. De bundel bevat een Kensington iPad-case met ingebouwd toetsenbord en een oplader voor in de auto. Hiermee kun je op ieder moment blijven doorwerken op je iPad, zelfs als de accu onderweg dreigt leeg te raken. Koop je deze twee accessoires los, dan betaal je €139,90. Gebundeld kosten ze €99,95. Het pakket is geschikt voor de iPad 2 en iPad derde generatie.

Kopen: Kensington iPad Business Pakket (€99,95, los €139,90)

Geen verzendkosten bij bepaalde producten in online Apple Store

CadeaugidsIn de online Apple Store vind je vanaf vandaag een kerstcadeaugids, waarin de volgens Apple leukste cadeaus voor tijdens de feestdagen op een rij zijn gezet. Geen van deze producten zijn tijdelijk in prijs verlaagd, maar is er ook geen sprake van verzendkosten als je deze spullen in de online Apple Store koopt. Normaal gesproken betaal je bij Apple alleen geen verzendkosten als je een bestelling duurder dan €119,95 maakt.

Meer informatie: Online Apple Store

1DayFly: Mobile Notes voor iPad

Mobile NotesOp koopjessite 1DayFly vind je vandaag de Mobile Notes-stylus. Deze iPad-pen verschilt van andere beschikbare styli, omdat hij een dunne punt heeft. Hierdoor heb je meer het idee met een gewone pen te schrijven of tekenen. De stylus maakt gebruik van een speciaal accessoire dat je aansluit aan de 30-pins connector van je iPad, zodat je bewegingen worden geregistreerd. Om deze reden werkt de Mobile Notes enkel met de iPad, iPad 2 en iPad derde generatie – latere iPads hebben immers een Lightning-verbinding. Normaal gesproken wordt de Mobile Notes verkocht voor 149 euro, maar vandaag kun je hem kopen voor €99,95.

Kopen: Mobile Notes voor iPad (€99,95, normaal 149 euro)

Nog lopende acties

 • 50 euro iTunes-tegoed bij Dixons voor 40 euro

Mac apps met korting

Onderstaande apps zijn bedoeld voor de Mac en dus niet via de iPhone of iPad te installeren.

FX Photo Studio Pro

 • Sketcher (€1,79, normaal €13,99) – Illustratieprogramma speciaal bedoeld voor tekenaars. Simuleert het maken van bijvoorbeeld potloodstrepen op je Mac.
 • Tabs Plus (€0,89, normaal €1,79) – Knop voor de menubalk van OS X met meerdere Sociale Netwerk-opties. Zo kun je notificaties ontvangen voor Facebook, Twitter en Google+.
 • FX Photo Studio Pro (€17,99, normaal €35,99) – Uitgebreide fotobewerker voor OS X. Ook afgeprijsd: FX Photo Studio (€6,99, normaal €8,99)
 • NewsBee (gratis, normaal €2,69) – Minimalistische rss-lezer die zich bevindt in de menubalk van je Mac. Door op de knop te drukken en te kiezen voor één van de artikelen wordt deze geopend in je browser.
 • Notebox (gratis, normaal €4,49) – Simpele notitie-applicatie die je krabbels laat sorteren met behulp van tags en filters.

Dit artikel bevat verwijzingen naar diverse winkels. Als je via de links bestelt steun je daarmee iCulture, waarvoor we je alvast enorm willen bedanken. We worden niet gesponsord door de genoemde bedrijven.

Let op: de genoemde aanbiedingen hebben een beperkte geldigheidsduur. Controleer dus goed of de game/app nog steeds gratis en/of voor de aanbiedingsprijs wordt aangeboden. Zie voor meer uitleg dit artikel: De nieuwsbrief van iPhoneclub en gemiste koopjes.

Dit artikel bevat verwijzingen naar diverse winkels. Als je via de links bestelt steun je daarmee iCulture, waarvoor we je alvast enorm willen bedanken. We worden niet gesponsord door de genoemde bedrijven.

Let op: de genoemde aanbiedingen hebben een beperkte geldigheidsduur. Controleer dus goed of de game/app nog steeds gratis en/of voor de aanbiedingsprijs wordt aangeboden. De eerstgenoemde prijs is steeds de actuele prijs uit de App Store. In sommige gevallen kan de actuele prijs hoger uitvallen als de ontwikkelaar daarvoor kiest. iCulture aanvaardt geen aansprakelijkheid voor prijsafwijkingen.

Artikelcorrectie of -aanvulling doorgeven? Meld het ons via het speciale contactformulier!

De redactie van iCulture informeert je dagelijks over het relevante Apple-nieuws en de beste apps. We zorgen dat jij altijd op de hoogte bent, filteren de geruchten en testen nieuwe apps altijd zelf, zodat jij het maximale uit je iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en Apple-diensten kunt halen.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.