Hotel Dash: Suite Success Deluxe: beheer een luxe hotel

· Gonny van der Zwaag

hotel-dash-ipadHotel Dash: Suite Success Deluxe is een game in de trant van Diner Dash, Coocking Dash en soortgelijke games. Het doel is om een hotel draaiend te houden door zoveel mogelijk dingen tegelijk te doen. Je gaat hotels renoveren en weer rendabel maken in de stad DinerTown. Ondertussen komen gasten binnen die een kamer willen hebben, terwijl jij ondertussen de kamers ombouwt tot VIP-suites. Deze variant van Hotel Dash kostte €4,49 maar is momenteel gratis te downloaden.

Hoe lang de korting duurt is zoals altijd niet te voorspellen, dus check bij het downloaden goed of de prijs nog steeds op ‘Gratis’ staat. Hotel Dash bevat 50 levels en is gemaakt door PlayFirst, dezelfde uitgever die nog veel meer Hotel Dash-games heeft gemaakt en ook de originele Diner Dash uitbrengt. Er zitten 50 levels in en er zijn 5 hotels die je moet renoveren en in vroegere glorie herstellen. Je kunt 90 updates toepassen en krijgt te maken met bijzondere gasten, zoals bekende artiesten en geesten.

Downloaden: Hotel Dash: Suite Success Deluxe (tijdelijk gratis, iPad, iOS 4.1+)

Artikelcorrectie of -aanvulling doorgeven? Meld het ons via het speciale contactformulier!

Gonny van der Zwaag is oprichter en hoofdredacteur van iCulture. Ze heeft een 38mm Apple Watch van staal met wisselende bandjes (nylon is favoriet) en een 256GB iPhone 7 Plus matzwart. In haar vrije tijd schrijft ze over slimmer fit worden op Fithacking.nl en over slimmer eten op Eetblog.nl.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.