Homepad: Nederlandse startpagina met iPad-vriendelijke sites

Homepad is een Nederlandse iPad-startpagina met allemaal iPad-vriendelijke websites. In de toekomst kun je de pagina ook gaan personaliseren.

HomepadNog geen goede startpagina gevonden voor Safari op je iPad? Misschien is Homepad wat voor je. Deze startpagina van Nederlandse makelij bevat links naar iPad-vriendelijke websites in verschillende categorieën. Van Gmail tot TED en van NOS tot Shuffler; Homepad bevat allerlei handige en leuke websites.


De site is gemaakt door Usevine, een bedrijf van twee usability-experts die eerder al betrokken waren bij het ontwikkelen van Tweede Scherm voor de NOS. Ze zijn Homepad begonnen omdat er nog geen goede Nederlandse startpagina was voor iPad-bezitters. De websites die worden toegevoegd aan de pagina worden vooraf gecheckt op hun iPad-compatibility.

Homepad

In de toekomst zal de site worden uitgebreid met mogelijkheden om hem te personaliseren. Zo zul je dan blokken kunnen wijzigen en zelf je eigen pagina samenstellen. Desondanks willen de makers er naar eigen zeggen ‘geen kerstboom van gaan maken’. Volgens Usevine moet alles simpel en helder blijven.

Reacties: 19 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.