Reacties voor: Deze hints vind je in de uitnodiging van WWDC 2017

Apple heeft de uitnodiging van WWDC 2017 de deur uit gedaan, dus wij hebben hem eens nader bekeken en geprobeerd om allerlei hints te ontdekken. Van een donkere stand in iOS tot meer functies voor de Apple Pencil, alles is mogelijk.
Benjamin Kuijten | iCulture.nl -

Reacties: 21 reacties

  1. Leuk dit!!!

  2. Ik zie geen gezichten dus gezichtenherkenner gaat hem niet worden ^.^

  3. Die knuffels zouden natuurlijk ook gewoon een verborgen hint aan het adres van Trump en andere populisten in een verhardende maatschappij kunnen zijn.
    Meer tijd, aandacht en liefde voor elkaar. Meer diversiteit is ook zomaar eruit af te lezen.

  4. Er zullen sowieso wat ‘social’ functions bijkomen. Dat is wel de algemene strekking van dit beeld.

    Ik denk dan aan strava achtige functies voor watch os, makkelijker delen van ipad pro tekeningen (knopje op de pencil en vervolgens pop up met favoriete contacten?)

  5. Ik zie geen kale mensen dus een verbod van Apple producten op kale figuren ^.^

  6. Komen hier ook weer de wallpapers van op iculture?

  7. Ik denk zelf dat er ook een hoop aandacht besteedt gaat worden aan de cultuur binnen Apple. Met name het nieuwe hoofdkantoor dat dit jaar in gebruik wordt genomen staat voor openheid en het ontmoeten van mensen op de werkvloer. Openheid en het uitwisselen van ideeën vergroot de kans op inventiviteit.
    Dus niet zozeer een hint voor nieuwe producten.

  8. Ik zie mensen met koffie in hun handen.
    Misschien komt er een soort ”Waterminder” achtige functie in watchOS die doorheeft dat je aan het drinken bent wanneer jij je Apple watch op een bepaalde manier beweegt/houding aanneemt.

    Of hun hebben koffie in de handen om mij jaloers te maken…dat kan ook natuurlijk…

  9. Waarschijnlijk moeten we de knuffels niet te letterlijk nemen en wilden ze gewoon het hele opkomende social media gebeuren uitbeelden. Ben benieuwd😁

  10. Het kan niet anders dan ze de iDrone gaan presenteren

  11. Opvallend veel mensen lezen ook een boek. Niet op een iPad maar echt een boek. Zou een verwijzing naar een update van iBooks kunnen zijn maar ook weer raar dat je dat dan via echte boeken laat hinten. Misschien AR (studie)boeken? Dinoplaatjes en boek van Albert Heijn gaf al een voorproefje wat mogelijk is.

    Tevens zegt de tekst van de uitnodiging ook veel en spreekt over kunst ontmoet technologie. Ook een onderwerp waarbij AR zeer geschikt is en veel kan aanvullen.

    Verder zie ik heel veel diversiteit aan culturen, huidskleuren en nationaliteiten. Dit kan niet anders opgevat worden als een sneer naar Trump en de verhardende maatschappij en toenemende intolerantie naar elkaar.

    Als laatste zeggen ze ook nog: “to help us change the world.”. Dat is nogal een uitspraak. Daarom hoop ik op iets groots qua impact en innovatie.

    Ik vrees dat ze het figuurlijk bedoelen en dat er een mooi Apple sausje over gaat met een blijde boodschap dat we de wereld allemaal mooier moeten maken met behulp van allerlei Apple producten. Maar stiekem hoop ik op iets waarvan je later denkt “Wauw dat heb ik live gezien en dat was dé omslag richting 2020”.

  12. Dit is de leukste die ik in tijden gezien heb. 🙂

  13. Misschien conference calling in FaceTime?

  14. Waar loopt dat poppetje halverwege links nou mee? Een grote draagbare beats speaker? Nieuw?

  15. Je ziet iedereen van boven en niet in het gezicht. Je weet dus niet wie ze zijn. Iets met privacy?

  16. Kijk ik met m’n neus of zie ik geen enkel poppetje met n watch..? Zullen ze er mee stoppen dan?! Hope not!!

  17. Leuk ontwerp dat nieuwe WWDC scherm.

    Zaken die mij opvallen ;

    1. Alles is vanaf boven bekeken, dus dat zou kunnen duiden op ” overview ” of iets richting satelliet communicatie ?
    2. De popjes komen bij elkaar, vormen een groep en doen gezamenlijke dingen. Het is al een poosje bekend dat Apple ideeën heeft om een eigen Social Network uit te rollen, goed kans dat dit een eerste opzet daarvoor is en dat er dus ook Apps komen die gebruik kunnen maken van het Apple Social Network.
    3. Als je de afbeelding verder bekijkt, zal je opvallen dat het een SVG bestand is, die kun je open maken en deze heeft als ID : ” ART-DO-NOT-MOVE”

    Het ART deel kan slaan op kunst, maar Augmented Reality is ook een optie….kan alleen die T niet kwijt….dan maar opdrinken ;)…

    Het DO-NOT-MOVE geeft mogelijk een tweede hint richting Augmented Reality omdat veel zaken daarin ook niet van hun plaats komen maar jij ze moet opzoeken….

    4. Het feit dat er een vector gebaseerde tekening gemaakt is waarin geen details verwerkt kunnen worden m.b.t. de schermpjes zegt ook wat. Dat scheepjes zwart zijn lijkt me dus wel begrijpelijk.
    5. Een aantal popjes zit met de ruggen tegen elkaar….zien elkaar dus niet. Hierin zit wellicht een verwijzing naar FaceTime , dat zou op zich dan weer gerelateerd kunnen zijn aan de plannen voor een wereldwijd social network. ” Change the world” …..

    Nou maar eens zien wat er hiervan waar is/ wordt….

    Er is er nog een….wat opvalt is dat alle popjes weer met elkaar bezig zijn en niet – zoals we tegenwoordig te vaak zien – allemaal met hun neus in hun telefoon rondlopen..

    @Jan: Lijkt me eerder een tas of iets dergelijks, zijn er meerdere….

  18. Je ziet een bol poppetje in blauw, samenwerking met bol.com 😁

  19. Origineel geplaatst door Mark
    Komen hier ook weer de wallpapers van op iculture?

    Download deze WWDC 2017 wallpapers voor je iPhone, iPad en Mac
    https://www.iculture.nl/nieuws/wwdc-2017-wallpapers/

  20. Je ziet ook veel mensen met een MacBook tussen de benen een film of iets dergelijks kijken zou dit kunnen verwijzen naar een overname van Netflix?

  21. Zie bovenin bij een punt van appel poppentje oranje trui blauwe spijkerbroek. Lijkt of hij lamp in handen heb.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.