Griffin Faces-hoes geeft iPod touch een eigen gezicht

· Bastiaan Vroegop

Griffin FacesEen beschermcase moet je iDevice vooral behoeden tegen naar klappen en krassen, maar tegelijkertijd verandert hij ook voor een groot deel het uiterlijk van bijvoorbeeld je iPod touch. De nieuwe Faces-case van Griffin geeft je iPhone niet alleen een opmerkelijke achterkant: hij laat je hem ook eens in de zoveel tijd veranderen. Door de ogen en mond te vervangen met de bijgeleverde alternatieven, kun je een boos of juist blij gezicht achterop je iPhone bevestigen.

Naast het beschermen van je iPhone lijkt de Faces-case geen bijzondere extra functies te bieden. De case is daardoor vermoedelijk vooral interessant voor bijvoorbeeld kinderen, of mensen die de mogelijke gezichten er leuk genoeg uit vinden zien om de aanschaf te rechtvaardigen. Je krijgt drie verschillende monden en zes ogen meegeleverd.

De case is verkrijgbaar voor 25 dollar voor de iPod touch. Voor verzending wordt minstens 8 dollar gerekend. De iPhone-hoesjes van Griffin worden vaak ook in Nederland verkocht. Je kunt dus ook nog even wachten tot een lokale webshop hem in het assortiment opneemt.

Artikelcorrectie of -aanvulling doorgeven? Meld het ons via het speciale contactformulier!

Sinds 2011 de vaste nieuwsjager voor iCulture. Is er als de kippen bij als ergens gelekte iPhone-onderdelen of Apple Store-geruchten opduiken. Kijkt een keer of honderd per dag op zijn spacegrijze Apple watch Sport.