Google zoekfunctie werkt niet? Gebruik iGoogle of schakel de T-Mobile SpeedManager uit! (Update)

(Laatst bijgewerkt: ) · Gonny van der Zwaag

Als je in het Google-zoekvak op de iPhone informatie probeert te zoeken, dan zul je misschien gemerkt hebben dat het niet altijd werkt. Google gaat wel zoeken, maar levert 0 resultaten. Gelukkig is er een oplossing: gebruik de klassieke weergave of de recent verbeterde startpagina iGoogle.com. Daarmee werkt de zoekfunctie wel. Ook onder iPhone OS 3.0 lijkt de zoekfunctie weer zonder problemen te werken.

Links de situatie op een iPhone met OS 2.2.1, rechts een iPhone met 3.0 (maar met een steekproef van 2 exemplaren is natuurlijk nog niet te zeggen, dat het ook op alle toestellen met 3.0 goed werkt – daarom graag jullie reacties).

Dankzij een reactie van Casper is inmiddels bekend geworden dat de oorzaak van de niet-werkende Google-zoekresultaten de T-Mobile Speed Manager blijkt te zijn. Door deze uit te schakelen via http://speed.t-mobile.nl zou je weer zoekresultaten moeten zien.

google zoekvak   google zoeken

Artikelcorrectie of -aanvulling doorgeven? Meld het ons via het speciale contactformulier!

Gonny van der Zwaag is oprichter en hoofdredacteur van iCulture. Ze heeft een 38mm Apple Watch van staal met wisselende bandjes (nylon is favoriet) en een 256GB iPhone 7 Plus matzwart. In haar vrije tijd schrijft ze over slimmer fit worden op Fithacking.nl en over slimmer eten op Eetblog.nl.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.