Reacties voor: Gerucht: volgende week iOS 4.3-event met introductie van iPad 2

Macnotes zegt te weten dat Apple aankomende week een evenement heeft gepland voor de introductie van iOS 4.3 evenals de nieuwe iPad.
Michel Lusthof - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 44 reacties

  1. Niet veel nieuws naar mijn mening die iPad 2. Wat vinden jullie? Ben al erg tevreden over mijn iPad 1.

  2. Origineel geplaatst door Kevin
    Niet veel nieuws naar mijn mening die iPad 2. Wat vinden jullie? Ben al erg tevreden over mijn iPad 1.

    Ik behoud mijn iPad 1 wel, ben er erg tevreden over en mis nu niet iets ofzo.. Wacht wel weer op de 3de generatie. Net zoals ik deed met mijn iPhone 3G (3GS overslaan) en dan weer verder met de iPhone 4. Anders vind ik het wel een beetje te gek worden in m’n portemonnee. En zoals ik al zei, mis nu vrij weinig bij deze devices.

  3. Inderdaad weinig nieuws. Blijf lekker bij de 1 en wacht met spanning op de 3.

  4. Ik denk dat Apple een probleem heeft gecreëerd voor zichzelf door vorig jaar voor de 1024×768 te kiezen. Toen was dat uiteraard het neusje van de zalm omdat er zo goed als geen concurrentie bestond. Nu zijn er ondertussen al mooiere en betere tablets aangekondigd qua specificaties (Motorola Xoom, Samsung Galaxy Tab 2 (volgens geruchten 2048×1200)) en als Apple de concurrentie voor wil blijven zouden ze voor een verdubbelde resolutie moeten kiezen. Echter, dit zou waarschijnlijk zó veel van de procesor eisen dat de iPad 2 ofwel een mindere batterijduur ofwel een stuk hoger prijskaartje zal hebben…

    Natuurlijk, schermresolutie is lang niet alles maar toch heel belangrijk voor de gebruikservaring bij tablets

  5. Ik ben benieuwd wat de 2 gaat geven.
    Als het mij “tegenvalt” dan ga ik ergens wel een tweedehands 1 op de kop tikken…

  6. Denk niet dat de iPad 2 binnen een week aangekondigd gaat worden. Of Apple moet vandaag/morgen uitnodigingen versturen.

  7. Ook ik ben een zeer tevreden gebruiker van de iPad 1 maar ik zit met het voordeel dat ik tot begin mei een vriend in de USA heb die een iPad 2 voor me mee kan nemen.
    Dus als de specificaties echt beter dan de 1e iPad zijn gaat er dus echt wel eentje meegenomen worden voor mij.

  8. @Kevin @Randy @Bar B
    Inderdaad weinig nieuws ALLEEN MAAR snellere processor, verbeterde grafische chip, grotere luidsprekers, introductie minidisplayport etc. etc. 🙂

  9. Een hogere resolutie heeft alleen zin als ontwikkelaars hun apps aanpassen. Ik vind dat er nu nog te weinig apps van iPhone aangepast zijn naar iPad formaat, laat staan naar een hogere resolutie straks. FaceTime op iPad 2 heeft wel wat daarentegen: virtueel vergaderen voor zakelijke gebruikers bijvoorbeeld. Voor de rest niet veel nieuws inderdaad.

  10. Gaat deze voorspelling dan toch uitkomen: 9 februari

  11. haha als dit uitkomt heb ik het goed gegokt dat 4.3 samen met ipad 2 komt…

  12. Ik ben ook zeer tevreden met de Ipad en zal de 2 aan mij voorbij laten gaan. Mis nu vrij weinig.

  13. Ik twijfel dit keer ook om een nieuwe te halen (na 4 iPhones) omdat deze prima werkt en mogelijk komt er nog wel een nieuwe tablet van de concurrent uit die het waard is te kopen.
    Met een tablet heeft de iPad zoveel extra mogelijkheden, maar Apple zou wel iets meer kunnen ondersteunen. De jailbreakscene haalt Apple wel erg snel in.

    Op bv een Motorola Xoom verwacht ik een snellere ontwikkeling met meer toepassingen. Uiteraard blijf ik de iPad trouw, want dat werkt perfect, maar ben toch ook wel erg benieuwd hoe de concurrentie zich gaat ontwikkelen.

  14. @Stefan:

    De andere keynotes worden ook niet ver van te voren aangekondigd.

  15. Jottem

  16. benieuwd of je met de ipad wifi dan ok goed op de hotsp-ot van de iphone kan inloggen. heb doel bewis om geen dubbele internet abonnementen te betalen voor de wifi gekozen incombi met mijn nokia die een hotspot app heeft a 7,- euries is dat toch wel veel goedkoper. jammer alleen dat je bij kpn weer een speciaal abonnement voor de iphone moet nemen met veel hogere kosten.

  17. mooi 😉
    ben in de zomer 4 weken op vakantie in vs.
    dus ga nu maar sparen en rond augtustus mijn ipad 1 op marktplaats zetten

  18. Ik denk niet da apple voor Valentijn een aankondiging doet van de nieuwe iPad

    Ze hebben net een mailing de deur uit gedaan dat je voor je geliefde een iPad met inscriptie kan scoren. Die moet natuurlijk wel optijd aankomen dus dat zal niet de iPad 2 worden.

    Ik denk dat ze de aankondiging pas doen minimaal een week na Valentijn

  19. Knap dat de iPad 2 gesignaleerd is en er geen foto van gemaakt is en dat in een zaal vol pers en fotografen.

    Beetje ongeloofwaardig

  20. Niemand zit te wachten op de iPad 2, net zo min als men op de iPad zat te wachten. Nu deze er al een tijdje is kan niemand meer zonder, ik verwacht dat apple ons weer zal verbazen met de iPad 2, talloze niet denkbare verbeteringen.
    2011 word het jaar van de iPad 2 en iPhone 5.

  21. Niemand zit te wachten op de iPad 2, net zo min als men op de iPad zat te wachten. Nu deze er al een tijdje is kan niemand meer zonder, ik verwacht dat apple ons weer zal verbazen met de iPad 2, talloze niet denkbare verbeteringen.
    2011 wordt het jaar van de iPad 2 en iPhone 5.

  22. @Alger: ik denk dat je dat mis hebt.

    Genoeg mensen die de tweede generatie hebben afgewacht uit angst voor kinderziektes of omdat ze m niet durven kopen omdat ze door deze geruchten bang zijn een verouderd model te kopen.

    Die mense wachten al een tijdje

  23. Ik ga ook voor de iPad 3, deze iPad werkt namelijk uitstekend en FaceTime gebruik ik toch niet, wel ga ik mijn 3GS vervangen voor een iPhone 5 🙂 maar ben wel benieuwd wat de iPad echt meer gaat bieden.

  24. Ik zie de voordelen van die hotspot functie niet zo in.
    Heb een iPhone met Tmobile abbo en heb voor mijn iPad een duo microsimkaart gevraagd bij de Tmobile winkel.
    Werd gelijk geactiveerd, als ik nu niet op WiFi zit maar toch internet op mijn iPad wil gebruiken, zet ik mijn iPhone op flightmode en kan direct verder met mijn iPad op mijn bestaande iPhoneabbo zonder datalimiet!!

  25. En als je nou geen 3G versie hebt?

  26. @Stevie J:

    Nou wees er maar blij mee, ik heb iPad abbo van KPN en WOW wat een dekking. T-Mobile krijgt het zwaar met alle vertrekkende klanten.

  27. Ik denk dat de iPad 2 met iOS 5.x gaat komen. iPad 2 zal voorlopig nog in de koelkast blijven staan. Vraag mij af of de keynote inclusief Steve gaat worden.. Die man brengt een nieuw product toch anders op de markt dan een ander persoon binnen Apple.

  28. Kan niet wachten op de volgende update, lekker netwerk streamen van mijn iphone 4 naar mijn ipad:D

  29. Heb na alle berichten over de nieuwe iPad2 afgelopen weekend de iPad gekocht. Zie de beloofde verbeteringen als helemaal niet nodig. Met m’n iPhone 4 kan ik beeldbellen en foto’s maken. De huidige iPad werkt erg fijn en heb hem met mijn werk pc gekoppeld. Ben zeer tevreden!

  30. @PJ: Fijn om te lezen dat er ook nog helder denkende mensen zijn 😛

    Welkom bij de club & Veel plezier van je nieuwe iPad.

  31. @PJ: beeld je in hoe je gaat voelen als die geruchten nu allemaal understatements bleken te zijn 🙂 als je toch al zolang gewacht had, had je even goed op de nieuwe kunnen wachten 🙂

  32. Het is natuurlijk heel slim om te wachten tot iets net nieuw op de markt is maar zo kan je blijven wachten. Er komt elk jaar weer iets nieuws uit dat nog beter is. Wanneer besluit je dan uiteindelijk te kopen?

    Wat als je overmorgen je nek breekt en verlamd raakt of erger nog dood gaat. Dan heb je al die tijd voor saus gewacht op een producten dat een gerucht is terwijl je anders al lekker had kunnen genieten van wat er nu verkrijgbaar is.

  33. Ik verwacht er niet heel veel van. Momenteel in het bezit van de iPad en ik moet zeggen dat ik niet het ‘magische’ en ‘revolutionaire’ merk. Natuurlijk is het een prima tablet maar ik vind het OS zo gelimiteerd. Ik denk dat ik eerder voor de Motorola Xoom ga dan voor de iPad 2.

  34. @Mhoaw: ben benieuwd of je nogsteeds die mening hebt als de specs en features van de iPad 2 door Apple zelf bekend gemaakt zijn.

    Er zal vast wel weer iets aanwezig zijn dat de xoom en andere competitie mist.

  35. Jammer dat we intussen allemaal verwend zijn. Toen de iPhone verscheen was hij uniek in zijn soort, een revolutie! Daarna kwamen er wel nieuwe versies maar de magie van de eerste iPhone was er niet meer. Toen kwam de iPad. Op zich ook een revolutionair apparaat maar ook hier viel de magie wat tegen daar het in feite een grote iPhone bleek en die kenden we al.

    Daarom hous ik het bij mijn 3GS en iPad en ga voorlopig niet upgraden. Toegevoegde waarde nihil. Heb al vaak met een iPhone 4 gespeeld maar ik zie echt de toegevoegde waarde hier niet van dit lompe ding tav mijn 3GS. Nee over een jaar of 5 weer eens kijken wat Apple voor leuks uitbrengt, nu even niet!

  36. @iNick:
    Ik heb ook een 3GS en een iPad, en ook totaal niet de behoefte gehad om een iPhone 4 te nemen. Te weinig verschil. Ik denk dat het met de iPad 2 ook zo zal zijn. Ik heb geen behoefte aan FaceTime.

  37. Na zoveel geruchten door alle apple fanaten over de nieuwe ipad kan apple nooit ons verbazen , en is het gegarandeerd een tegenvaller
    Maar al heeft de ipad 2 enkel maar meer geheugen , dan zal het nog masaal verkocht worden , lang leve wij de apple freaks , hehe

  38. @Nanoman:

    grappig idd. elke scheet die apple laat is een succes.

    als er maar een nieuwe verpakking omheen zit.

    Wat mijn apple aankopen betreft. ik gebruik ze op voor iets nieuws koop. en op het punt dat het op is ben ik vaak wat computers betreft van 6 jaar verder. En met telefoons en MP3 spelers meestal 4 jaar verder.

    Dan zijn de stappen in innovatie tenminste WEL flink te noemen

  39. Origineel geplaatst door Peabz21
    @iNick:Ik heb ook een 3GS en een iPad, en ook totaal niet de behoefte gehad om een iPhone 4 te nemen. Te weinig verschil. Ik denk dat het met de iPad 2 ook zo zal zijn. Ik heb geen behoefte aan FaceTime.

    Te weinig verschil? Hmmm, heb daar toch wel een andere mening over. Kijk alleen maar naar de kwaliteit van de filmpjes, foto’s en het gemak van een flitslampje en 2 camera’s. Facetime, ook erg leuk.

    Maar goed, meningen verschillen en je moet het er maar voor over hebben want het is geen goedkope hobby.

    Vwb. de iPad 2 zal ik vooralsnog niet de overstap maken. Ben dik tevreden met mijn huidige iPad en icm. mijn iPhone 4 is het wel eventjes klaar. Ik gebruik de iPad lang niet voldoende om voor mezelf te rechtvaardigen dat ik nog een snelere, betere uitvoering moet gaan aanschaffen 🙂

  40. Ik zit juist in tegenstelling tot vele hier, wel echt te wachten op de iPad 2. Ik vind dat de huidige iPad net was dingetjes mist, wat ik er wel graag op had gezien, zoals een camera (2 camera’s zou helemaal chill zijn) en wat meer Ram geheugen. ik hoop wel dat de iPad 2G gelijk ook in Nederland geïntroduceerd zal worden. met de iPhone werd de 2G ook niet in NL geintroduceert maar met de iphone 3G of 3GS wel vrijwel gelijk. ik kan iid echt niet wachten op de nieuwe ipad! hebben hebben hebben!

  41. Altijd weer de speculaties! Is het niet de iPhone dan wel de iPad! Leuk maar tegelijk ook zooooo frustrerend omdat ik op beide producten zit te wachten! Ik wacht al ruim 8 maanden op de witte iPhone 4 en sinds mijn verjaardag op de iPad.. Gezien het feit dat de iPad 2 op korte termijn wel zal worden aangekondigd hou ik de aankoop van de iPad nog even af. Wat betreft de iPhone.. Ik doe al 2,5 jaar met mijn iPhone 3G 🙁 nog een half jaar wachten op de iPhone 4S/ 5 kan ook niet echt kwaad toch.. Wat vinden jullie?

  42. @Complicated: je weet dat er daarna weder een nieuwe iPhone en iPad uit komen die nog beter zijn he?

    Zou je daar niet liever op wachten?:D

  43. De meeste mensen die zeggen dat het verschil niet zo groot is met het nieuwe en oude product doen dat om zichzelf in bescherming te nemen en hun (verkeerde) aankoop te verrantwoorden. Vaak zijn dat de mensen die zelf het geduld niet konden bewaren en meteen iets gekocht hebben zonder uit te zoeken of er vlak daarna een nieuwe uit zou komen. Het gedeelte dat stiekem baalt van dat ze te vroeg gekocht hebben gaat zichzelf en anderen wijs maken dat het verschil nouwelijks aanwezig is of dat ie het niet mist.

    Dan zou ik mijzelf ook wijs maken dat die oudere lang zo slecht nog niet is en dat de verschillen minimaal zijn.. 😉

  44. Tip; Misschien leuk voor Ipadplanet.nl

    Maak een overzicht met alle geruchten en geef dan aan wat wel en wat niet waarheid bleek te zijn.

    Geeft, denk ik een goed beeld dat 99% lucht blijkt te zijn.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.