Reacties voor: Gerucht: volgende iPod touch krijgt 3D-scherm

Apple zou plannen hebben om een 3D-scherm toe te passen in de iPod touch. Je hebt daarvoor niet een speciaal 3D-brilletje nodig.
Lees het complete artikel → Gerucht: volgende iPod touch krijgt 3D-scherm
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl -

Reacties: 48 reacties

  1. Goh, waarom geloof ik hier toch geen zak van?

    Ik denk niet dat apple zich hier nu al aan waagt, apple is een merk wat alles perfect wil doen en alles wil verbeteren zoals het er momenteel is. Ik denk niet dat apple op korte termijn komt met een 3d scherm.

  2. Is het niet zo dat de iPod touch altijd veel weg heeft van de iPhone? Is het dan niet zo dat de iPhone 5 ook 3D krijgt??????

  3. 3D zou vet zijn! Hoe dik wordt die nieuwe batterij dan?

  4. Klinkt te mooi om waar te zijn. En in het geval van Apple is dat meestal altijd te mooi om waar te zijn.

    je kan trouwens nu al 3d op je 3gs krijgen.

  5. Belachelijk, doelloos, totaal niet nodig. Ik zie me er al mee in de trein zitten.

  6. Is de toekomst jonguh, bats, zetje naar voren! Zat er al op te wachten, ga toch zeker geen apart zaktoestel halen voor 3D games, of nie!?

  7. Stel dat dit waar zou zijn, Zou het dan niet logisch zijn dat er ook een 3d camera in komt?

  8. Technologie is kog in ontwikkeling, dus ik ga ervan uit dat Apple er nog even mee wacht. Apple kennende zullen ze het al wel aan het testen zijn…

  9. Ik betwijfel het. 3D schijnt heel slecht te zijn voor kinderen en hun ogen.

  10. Raar, eerst zegt Apple zich niet te willen vergelijken met Nintendo omdat de iPod/iPhone niet bedacht is voor spelletjes maar nu blijkt dat de grootste inkomsten uit die hoek komen wordt ingehaakt op de trends.

  11. Dan moeten ze toch eerst een super batterij uitvinden want dat is voor mij het grootste nadeel ten opzichte van andere gsm dat is dat de batterij heel snel leeg loopt. Wat als men nu nog eens aan 3D gaat doen, dan kan de batterij nu al niet meer volgen. Ze klagen nu ook al dat bij de batterij duur bij 3D gebruik op de Nintendo Ds enorm verslechterd is.
    En daarbij, is misschien allemaal mooie praat om te kunnen tonen wat men allemaal kan maar is het nodig? Zie naar de tv’s. Ik heb ook een 3D tv, is leuk voor eventjes maar enorm vermoeiend voor de ogen en niet echt zo’n super resultaat.

    Daarboven op, Apple zit nog niet zo lang in het geval van de iPhone in de gsm wereld. Ik mis toch nog echte basisfuncties die al jaren in andere merken staan zoals weekkalender, contactpersonen in een groep zetten, …
    Ik heb de 3Gs, waarom, was dan dat de iphone kon video filmen. Dat zijn basis zaken van een gsm. En voor die prijs mag dat wel. Net zoals radio via FM, dat gaat dan weer niet met een iPhone. Je hebt gewoon voor alles wat je wil een App nodig. (Week Calender, sms group, Radio.Be, …
    Dat zou toch standaard mogen in plaats van dat je voor die zaken een App moet downloaden.
    Daarom liever daar meer ontwikkeling naar doen dan 3D op een scherm.
    Laat 3D maar voor tv’s. Grote schermen, je zit er niet 10 cm vandaan, laten die ontwikkelen alsof je in je huiskamer vliegende dingen ziet maar op zo’n klein schermpje als de iPod Touch en iPhone?

  12. Ik durf er wel mn iphone op te wedden dat 3d op de iphone komt.. Ik denk niet dit jaar maar volgend jaar is de kans al aardig groot.. Maar ooit zal het er komen.

  13. nope, dit komt er zeker nog niet, Apple wacht gewoon de ontwikkeling af.

  14. Origineel geplaatst door ilya
    Klinkt te mooi om waar te zijn. En in het geval van Apple is dat meestal altijd te mooi om waar te zijn. je kan trouwens nu al 3d op je 3gs krijgen.

    En hoe krijg je dat dan op je 3GS?

  15. Dan zou ik er geen willen. Ik vind het een waardeloze hype. 3D in een bioscoop is nog wel aardig (maar voor veel films niet meer dan een manier om €12 per kaartje te vragen).
    Voor thuis of een telefoon zou ik het absoluut niet doen.

  16. Aangezien er meer komt kijken dan alleen een schermpje plaatsen (SDK aanpassen, testen van games e.d.) zal er absoluut geen 3D scherm komen. Misschien volgend jaar, maar zeker niet zo snel. Apple raffelt niets af en doet alles weloverwogen, zodat het prima werkt.

  17. @jasper: In dat geval is wedden erg makkelijk.

  18. Hoe is 3D mogelijk op een touchscreen? Je vingers zitten toch continu in de weg?

  19. Eh, hoe werkt 3D samen met een touch screen? Dan wordt je toch helemaal gek als je met je vinger “door” het 3D beeld heen moet gaan prikken?

    Op de Nintendo 3DS is dit geen probleem omdat het onderste scherm voor touch is, en het bovenste voor 3D.

  20. Onwaarschijnlijk.

  21. Stadion is nog veel te vroeg voor 3D. Tenzij je hyper ervan wil worden. Nog even de i twikkeling afwachten.

  22. ja iPod Touch 8g 3d zeker…..
    ik geloof er geen ruk van!

    alleen brilloos zou wel leuk zijn maar niet bij de volgende!

  23. @ilya: Hoe dan??

  24. Dit is geweldig! Een Shell pas is wel optioneel voor je diesel stroomvoorziening! 🙂 haha.

  25. Marnick heeft wel degelijk een punt! Apple mag eerst wel wat aan de hardware doen. De accu op nr 1. En als 2e mis ik de fm radio die ik op me oude Sony-Ericsson wel had want via edge is waardeloos.
    Dus graag eerst verbetering en dan pas vooruitgang…

  26. Qua batterij valt het volgens mij best mee hoor: de technologie die ze gebruiken werkt heel simpel: je hebt een ribbeltjes glas ervoor en die ribbeltjes zorgen ervoor dat het licht of naar het ene oog, of naar het andere oog wordt afgebroken. Je hebt dus 2 beelden om en om: voor je linker oog en de andere voor je rechter;)

  27. alsjeblieft niet zeg, ik vind 3D totaal niks…
    blijf maar lekker IN het scherm zitten (A)

  28. De volgende iphone heeft 3D scherm en dat is geen gerucht van ipod touch weet ik het niet 🙂

  29. Laten ze eerst maar eens deftige 3D-tv toestellen maken, en ook deftige 3D games op de PS3 bijvoorbeeld. Het is veel te vroeg om 3D nu al naar een mobiel platform te brengen. 🙂

  30. Als de volgende iPhone 3D krijgt wordt mijn volgende telefoon een nexusone

  31. Wel grappig dat iedereen weet wat Apple gaat doen. Net als met het design van de iPhone 4, toen riep ook iedereen dat het fake was. 😛

  32. @JMO: ach alles is tegenwoordig slecht voor je

    als het waar is hoop ik dat de iphone het ook krijgt, of wil apple nu wel eens een voordeel aan de ipod geven tegenover de iphone behalve de prijs?

  33. Het zegt het al gerucht… Ik heb soms het idee dat er geruchten zijn om maar een verhaal te hebben..

  34. Maar wat veel mensen helaas wel vergeten, is dat het niet verplicht is om 3d aan te zetten. Je kan het ook gewoon als een normaal scherm gebruiken? Dit is wel het geval bij de NDS. Ze wachten er vast nog een jaar mee, of ze moeten heeeeel ver zijn met de technologie.

  35. Ik sla nog één generatie over, ik wacht op de hologramprojectie.

  36. Hmm… En de prijs..?

  37. Ik heb gelezen dat mensen bij een 3DS hands-on duizelig werden en vermoeide ogen kregen.

  38. Ik vind het nu op de PS3 al kloten. Voor een aantal minuten is het leuk apart en mooi, voor je ogen verschrikkelijk vermoeiend. Dan heb ik het in het geval van de ps nog niet eens over die lompe bril.

    Laat de telefoons maar mooi zoals ze zijn! Of dat het uit te zetten is, vooruit dan…

  39. Dit is helemaal niet mogelijk
    Nintendo laat het touchscreen in 2D omdat touch en 3D niet samen gaan
    Waarom zou apple anders beweren?

  40. dit jaar zouden ook andere merken met 3d uit komen ik heb het over toestellen

    ik zit hier dus op te wachten

  41. Zucht, sommige mensen snappen het woord gerucht zeker niet. Waarom ook altijd zo negatief op nieuwe technology reageren.. misschien weet je niet beter over 5 jaar.

  42. Origineel geplaatst door jerry.wAls de volgende iPhone 3D krijgt wordt mijn volgende telefoon een nexusone

    Haha dit slaat nergens op.
    Lol, je pakt er niemand mee hoor. Het is nog niet eens uit en niemand weet hoe dat zal werken maar meneer zit al gefrustreerd aan een andere telefoon te denken. Apen hier.

  43. Ik kijk liever gewoon zo op m’n iPod. Zit niet echt te wachten op 3D , zon brilletje meeslepen werkt ook niet echt. “-.-

  44. @martijn: Als jij het nieuws had gevolgd de afgelopen tijd, dan moet jij toch weten dat Apple in 2006 een patent heeft ingediend en pas heeft verkregen, voor een brilloze 3d techniek.

  45. Origineel geplaatst door martijn
    Ik kijk liever gewoon zo op m’n iPod. Zit niet echt te wachten op 3D , zon brilletje meeslepen werkt ook niet echt. “-.-

    Op kleinere displays tot een bepaald formaat kunnen we al beelden in 3D weergeven zonder behulp van een bril.

    Ik verwacht deze technologie echter nog niet in deze iteratie. Apple heeft door commerciele redenen een erg voorspelbare update-cycle, en geven nooit te veel in een keer weg. Het heeft er alle schijn van dat dit het jaar van de RFID wordt. Bovendien is er in de SDK’s niks over te vinden, en een stap als deze vergt de nodige samenwerking van third party app developers om geheel in apple-style al vliegende de starthekjes uit te gaan.

  46. @DaanTje: Die zijn er al.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.