Gerucht: ‘Volgende iPad komt in maart, iPad 3 pas eind 2012’

(Laatst bijgewerkt: ) · Bastiaan Vroegop

iPad 2Verhalen over een iPad 3 die in maart uitkomt circuleren al langer. Volgens Digitimes zal deze iPad slechts een dunnere variant van de iPad 2 zijn met langere batterijduur. Apple zou de nieuwe tablet intern niet eens de iPad 3 noemen. De echte iPad 3 zou op zijn vroegst pas komen in het derde kwartaal van 2012.

Dit hebben bronnen bij toeleveranciers van onderdelen beweerd, tegenover DigiTimes. Apple zal ergens rond het begin van 2012 een dunnere en zuinigere iPad 2 uitbrengen. De iPad 3 zal vanaf het vierde kwartaal van 2012 in kleine volumes intern worden verscheept. Wat er in de ‘echte’ iPad 3 zal worden toegevoegd is nog niet duidelijk. Retailers beweren tegenover DigiTimes dat de iPad 2 het nog steeds zo goed doet, dat Apple geen haast heeft met de productie van een nieuw model.

Artikelcorrectie of -aanvulling doorgeven? Meld het ons via het speciale contactformulier!

Sinds 2011 de vaste nieuwsjager voor iCulture. Is er als de kippen bij als ergens gelekte iPhone-onderdelen of Apple Store-geruchten opduiken. Kijkt een keer of honderd per dag op zijn spacegrijze Apple watch Sport.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.