Reacties voor: Gerucht: ‘iPhone 5S krijgt 13-megapixelcamera’

Volgens nieuwe geruchten krijgt de volgende generatie iPhone een 13-megapixelcamera. Teveel van het goede?
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 26 reacties

  1. waarbij ze onder andere een iPhone 5S met verbeterde 13-megapixelcamera noemen. Dat lijkt absurd

    Waarom absurd? Eerdere S-modellen van de iPhone hebben steeds een snellere processor (S=Speed) én een betere camera gekregen. Bovendien hebben de Sony Xperia T, Xperia V en Xperia Z ook een 13MP-camera. Apple koopt de cameramodules van Sony, dus lijkt het me zeker niet absurd als de iPhone 5S ook over een 13MP-camera zou beschikken.

  2. Ik moet zeggen dat ik die renders wel erg mooi vind. Zo ik niet erg vinden als ze er zo uit komen te zien.

  3. Who cares about the megapixels? Tenzij je foto’s afdrukt op levensgroot formaat kan je het verschil toch al niet meer zien.

  4. 13MP met een crap lensje zoals op telefoontjes zit met nul lichtopbrengst is nog steeds crap.

  5. De renders vind ik op een rubber dealextreme hoesje lijken t.w.v. 2 euro. Crap…
    Dn inderdaad wat S1W zei…. maar dat zal Apple niet doen.

  6. Kan je kiezen of de foto’s met of zonder vlekken zijn zoals de iphone 5 ?

  7. toch jammer, Apple walks the Samsung lane, ik wacht wel op echte (r)evolutie mijn iPhone iPads voldoen nog prima ….

  8. Word je toch doodziek van, al die aannames, geruchten etc. en uiteindelijk wordt de volgende iPhone gewoon weer nèt even anders als z’n voorganger.

  9. Ik hoop dat er een xenon flitser op komt. Heb ik eindelijk eens niet bewogen foto’s.
    Er kan nog geen smartphone op tegen mijn oude Nokia N82 foto kwaliteit.

  10. Wat moet je nu met een 13 megapixelcamera? Dan zou ik maar de cloudstream voor foto’s uitzetten! Dan ben je zo door je databundel heen! Je hebt toch aan 3a 4 megapixelcamera genoeg! De rest is alleen voor marketing doeleinde.

  11. Mega of terra pixels is op een telefoon een zinloze race en onbenullig in de marketing voor een update iPhone.
    Dat is het zelfde als je druk maken over de nauwkeurigheid van een klok op een koffiezetapparaat.
    Heeft iemand zich al afgevraagd of de randen niet wat scherper kunnen zodat hij in deze tijd als ijskrabber gebruikt kan worden.? De mijne is daar nog steeds onvoldoende in………

  12. @Mss: Fotostream doet het alleen met wifi!

  13. Ik zit eigenlijk alleen maar te wachten op 4G.

  14. @Erwin: Waar doet Apple dat ? Oh in de geruchten (lees: sprookjes) die je gelooft…

    Apple zal nooit concessies doen aan het gebruikte materiaal voor hun produkt. Een “goedkope/plastic” iphone zal er dan ook nooit komen. Snap niet dat men echt denkt dat dit gaat gebeuren, dan snap je de filosofie achter dit bedrijf niet.

    Deze fabrikant heeft een produktieprocess ingericht waarbij de achterkant/voorkant van de iphone word gefotografeerd en de delen worden gematched op nanometer niveau, tegelijkertijd zouden ze “voor het gemak + geld” een plastic telefoon op de markt uitbrengen ? Dacht het niet.

    De “low-cost” iPhone is de 4/4S, die ook meer lijkt te worden verkocht op dit moment.

  15. 13 megapixel. Too much, veeeel te zwaar! Ik zet m als t kan terug naar 4 of zo, is voor mij meer dan voldoende!

  16. Waarom 13 megapixel, waarom zo’n dure camera erin. Ik ben meer dan tevreden met een goede 5 megapixel. Een onnodig duurdere camera maakt je telefoon zo duur. Ik hoef ook niet een ultra amoled RetinaPlus+ gezeik. Innoveer apple, zoals vroeger.

  17. @Nick: iPhone 3G Speed
    iPhone 4 Siri
    iPhone 5 Camera ???

  18. Laat Apple eerst is de kwaliteit van de iPhone 5 behuizing verbeteren, die is echt niet duurzaam. Vervolgens het OS, iOS 6 mist gewoon teveel nuttige features die op Android wel aanwezig zijn (meldingen, widgets). Door de aandacht meer op de software-, in plaats van de hardware-kant te richten kan Apple weer de strijd aangaan met de concurrentie. Want dit was namelijk al die tijd het sterke punt van de iPhone tov. Android => het gebruiksgemak.

  19. Geen 13 megapixel camera maar een budget iphone !

  20. Ben vooral teleurgesteld in het gerucht van de iPad5 pas in oktober..

  21. @Joep: Als Apple ook zo gaat beginnen met widget en meldingen dan word apple voor mij gewoon samsung (2).
    Ik vind gewoon dat Apple moet doen zoals ze bezig zijn.

  22. Apple vist in dezelfde vijver zoals Mercedes, Audi en BMW dat doen in de autosector. Ze maken dus toestellen uit een hoger segment en zullen dat ook blijven doen, anders heeft Apple geen reden van bestaan. Kwalteitsprodukten maakten is een keuze.

  23. Die filosofie die jij benoemt is met Steve het graf in gegaan, er zou anders nooit een iPad mini zijn gekomen en al helemaal niet een iPhone met een ander formaat scherm, dat zou Steve nooit goedgekeurd hebben, Tim Cook is een totaal andere afslag ingegaan met Apple en voor de een pakt dat leuk uit, voor de die-hard Apple fans is het een verkeerde keus blijkbaar. Ik ben wel een voorstander voor een groter scherm, ik had van de iPad mini ook niet verwacht dat het zou verkopen… en gekleurde iPhone’s zoals de laatste iPod lijkt me helemaal kicken…

    Origineel geplaatst door bakman
    filosofie

  24. @Mauze: Wel dat van die gekleurde toestellen zou gewoon kopieerwerk zijn van de Nokia Lumia-toestellen. Maar waarschijnlijk zullen ze het in de rechtbank wel weer kunnen omdraaien dus waarom zou een mens nog moeite doen?

  25. Apple zal wel met de markt mee moeten. Oa. door een budget versie uit te brengen. Daarnaast is een plastic behuizing geen slecht idee. Het levert concurrenten veel minder schade op bij vallen.

  26. @Willem: Ik zit vooral uit te kijken naar iOS 7.

    @Nick: Ik vind het toch nog steeds absurd. Apple doet niet echt mee aan de megapixelrace en ook niet aan de gigahertz- en multicore-race die je bij andere toestelmakers ziet. Ik denk dat Apple gewoon verstandig is en 8 megapixels wel voldoende vindt. De iPhone wordt dunner, dus er is geen ruimte om een echt goede lens erin te stoppen. Met 13 megapixels krijg je dezelfde crap-foto’s die mensen met een 8-megapixelcamera maken, maar dan bestanden die 3x zo groot zijn. Heeft geen zin.

    Kortom: ik geloof er geen bal van, dat er een 13-megapixelcamera in komt.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.