Reacties voor: Gerucht: iPhone 5 pas in januari 2012

De iPhone 5 komt pas in januari 2012, zo beweren nieuwe geruchten. Apple zou kiezen voor een nieuw patroon, met iPhone-lanceringen in januari.
Lees het complete artikel → Gerucht: iPhone 5 pas in januari 2012

Reacties: 78 reacties

  1. Zoveel te beter, dan moet ik geen nieuw toestel kopen 🙂

    Ook goed voor diegene dat onlangs nog maar 1 gekocht hebben.

  2. Geloof het best, tis sowieso raar gelopen met de witte iphone 4. En aangezien die zeker weten komt, waarom zouden ze die nu nog uitbrengen 3 weken voor een nieuwe iphone ? dan zou die helemaal niet verkopen.

  3. Dat zou wel beter zijn voor mensen waarvan het abbonement nog loopt tot juni 2012 haha 😛

  4. En ik koop maar geen iPhone 4 omdat ik de 5 wil. Eerst in principe juni, dat werd september (AARGGH) en nu januari?:O

  5. vind ik wel zonde om zo lang te wachten…

  6. Ik geloof er niks van dat die iPhone 5 pas begin volgend jaar uitkomt

  7. Ik denk dat het gewoon juni/juli uitkomt. Er zijn meer mensen waarvan het contract afloopt in Juni dan in januari. (alles te maken met de introductie elk jaar natuurlijk).

  8. Normaal kondigt Apple nieuwe iPads in maart aan…

    Dit is natuurlijk niet helemaal waar. De iPad is dit jaar voor het eerst in maart aangekondigd. Vorig jaar is hij in januari aangekondigd. Het is dus nu een keer gebeurd, dat kun je niet ‘normaal’ noemen.

    Duurt nog wel een tijdje als ze hem echt in januari pas uitbrengen, maar zoals met alle geruchten: we zullen zien…

  9. [AL-AANGEPAST] ‘iPhone 6 pas eind 2011″ Bedoelen jullie niet iPhone 5;)! [/AL-AANGEPAST]

    Als dat daadwerkelijke afbeeldingen zijn ziet het erg goed uit. Ik moet zelf in Januari mijn abbo vernieuwen dus ik zit gebakken als dit waar is!

  10. Natuurlijk, Apple gaat twee van zijn grootste cash cows (iPhone en iPad) net na kerst introduceren 😀

    Dream on. Ik denk eerder dat de iPad-introductie verplaatst wordt dan de iPhone, ook al omdat daar geen abo’s aan vasthangen.

  11. De iPad 2 kwam toch zogenaamd ook in juli uit. Denk dat je dit met een korreltje zout kunt nemen. Hoop het tenminste.

  12. Lijkt me sterk dit.

    Offtopic: mooie mockup op die foto.

  13. Irritante geruchten ook altijd… 🙂

  14. Lijkt mij niet geloofwaardig omdat Apple altijd de jaarlijkse circuit aanhoudt om de nieuwe iPhone te introduceren zodat klanten die een aflopende contract hebben hun contract met de nieuwe telefoon meteen kunnen verlengen. Dit zal Samsung en HTC in de hand werken, lijkt niet niet reëel dat Apple zo’n grote fout zal maken.

  15. “want Apple heeft aangekondigd dat ze preview pas op WWDC te zien zal zijn.”

    Wat? Heb ik wat gemist? Dat was toch ook een gerucht op basis van een artikel? Apple heeft voor zover ik heb gelezen nog geen officiële aankondiging hierover gedaan.

    Daarnaast zou het een erg onverstandige beslissing zijn om de iPhone 5 of iPhone 4GS uit te stellen, omdat hierdoor de concurrentie wel erg voor komt te lopen. iOS begrijp ik best, omdat Apple altijd superlang neemt voor relatief kleine aanpassingen en er nodig een geheel nieuw intertase moet komen om niet achter te gaan lopen. Het is niet 2007 meer 😉

  16. Ik geloof niet dat ze tijdens de WWDC2011 wordt aangekondigt. Anders had er wel dit gestaan:

    “join us for a preview of the future of iPhone, iOS and Mac OS X”

    Inplaats van:

    “join us for a preview of the future of iOS and Mac OS X”

  17. Mij hoor je iig niet klagen 😉

  18. Origineel geplaatst door ws
    Ik geloof niet dat ze tijdens de WWDC2011 wordt aangekondigt. Anders had er wel dit gestaan:“join us for a preview of the future of iPhone, iOS and Mac OS X”Inplaats van:“join us for a preview of the future of iOS and Mac OS X”

    Vorig jaar was het “The Center of the Apps Universe”. Natuurlijk komt er een nieuwe iPhone. Geneuzel altijd.

  19. Ah geblaat ieder jaar weer.
    Apple brengt 100% zeker weer in Q3 week een nieuwe iphone anders vinden ook de aandeelhouders daar iets van.

    Raar dat het ieder jaar weer ter discussie word gesteld. Apple heeft nu nog de favoriete rol omdat ze ieder jaar een telefoon op de markt brengt die de concurrentie aan kan voor 12 maanden. Als ze dit om zeep helpen zijn ze hun voorsprong kwijt.

    punt.

    September gewoon de iPhone 5 en volgend jaar september weer.

  20. Ieder jaar zijn van die geruchten. `Ja we zullen het pas weten in juni.

  21. Prima! Ik kan in december 2011 verlengen. 🙂

  22. Pfff… en ik maar wachten sinds september jl. op de nieuwe iPhone5… als ie echt pas in januari uitkomt, ben ik wel ff de sigaar, ik bedoel, ik wil nu dus echt niet de iPhone 4 gaan aanschaffen, als u begrijpt wat ik bedoel…

  23. Jeetje Gonny wat doe je me aan 🙁 Eerst de grote teleurstelling van de nieuwe Macbook Pro dan de opgeblazen anti-climax van de ipad2, een uitgesteld iOS 5 en nu weer een iphone die later verwacht wordt.
    Blijft over mijn zeer hoge verwachting van de nieuwe iMac met 30inch touchscreen. Het is tijd voor een valium met een goed glas Chivas Regal!

  24. Ben ervan overtuigd dit niet zal kloppen; de iphone zal uitkomen in juni-juli-augustus.

  25. Apple heeft nog nooit van zn standaarden afgeweken…

    Dus ook dit gerucht zal niet plaats gaan vinden.

  26. Voor degenen die de iPhone 4 al vanaf de releasedatum hebben (inclusief mezelf) is dat een mooi opstekertje als het waar blijkt te zijn. Er is nog nooit een iPhone geweest die zolang in de handel is gebleven voordat er een opvolger (bij) kwam, dat is alleen maar goed voor de waarde van het ding. En voor je eigen gevoel, niemand zou het leuk vinden als bv. na 5 maanden al een nieuw model uitkwam.

    Overigens een mooie mock-up van die Japanners! Als de iPhone 5 er inderdaad zo uit zou komen te zien, is dat écht geen straf!

  27. Hehe… Mooie geruchtenstroom. In juni dus de WWDC: maar iOS5 komt vervolgens maanden later, iPhone5 komt maanden later… Waarom dan in juni, omdat clouddiensten worden aangekondigd (die pas ondersteund kunnen worden in iOS5)?

  28. Origineel geplaatst door Tim Verhoeven
    Dat zou wel beter zijn voor mensen waarvan het abbonement nog loopt tot juni 2012 haha

    Voor mij dus. Zou ik heeeeul fijn vinden ja!

  29. als hij daadwerkelijk in januari 2012 komt, gok ik dat er binnenkort een 4Gs op de markt komt, maar de kans is klein denk ik, dus waarschijnlijk komt binnenkort gewoon de iPhone 5!

  30. Echt onzin gerucht, gebaseerd op niets. Wederom ipc die het blijkbaar leuk vindt allerlei geruchten de wereld in te helpen. Zielig eigenlijk. Volgende week schrijven jullie weer iets anders.

    De nieuwe iphone wordt in juni aangekondigd. Geen twijfel over.

  31. Sowieso onzin

  32. Maakt niet zoveel uit wanneer ‘ie komt, we kopen ‘m allemaal toch wel…

  33. Er staat is de apple 9.6 d.m.v. icoontjes. Dat zou de start datum, 6 september, kunnen zijn van de levering van de iPhone 5.

  34. iPhone 5 mogelijk in juni aangekondigd. AMSTERDAM – De iPhone 5 wordt mogelijk begin juni aangekondigd door Apple. Op 6 juni begint namelijk de jaarlijkse Worldwide Developers Conference van Apple. Zowel de iPhone 3G, 3GS als 4 werden tijdens deze beurs aangekondigd. Bron nl.nl

  35. Neeeeeeeee dat red mijn 3GS niet!!!!!

  36. in the uk there is a special date in may planned for the launch of the white iphone 4 , so i cant see any new iphone before september as there wont be any point releasing an iphone 4 white just before the 5 comes out as we all know apple will make a black 8gb iphone 4 to remove the 3gs and have 2 or more iphone 5’s

  37. Als het januari 2012 wordt, ben ik weg bij Apple.

  38. Sowieso beetje raar om net na de duurste maand van het jaar de grootste inkomstenbron te introduceren?

  39. Origineel geplaatst door nibs
    in the uk there is a special date in may planned for the launch of the white iphone 4 , so i cant see any new iphone before september as there wont be any point releasing an iphone 4 white just before the 5 comes out as we all know apple will make a black 8gb iphone 4 to remove the 3gs and have 2 or more iphone 5′s

    The white iPhone 4 will be to the iPhone 5 what the 3GS 8GB is for the iPhone 4 now. They will not ship a white iPhone 5 with the launce in 2011. So the sales power for a white iPhone will be the iPhone 4.

  40. Aan de ene kant wel logisch aangezien mensen met een Verizon iPhone 4 anders al na een half jaar een verouderd toestel zouden hebben.

  41. als dat zo is verwacht ik dat er een 4gs komt, en dan wel de witte die er nog steeds niet is
    dat de witte die er aan komt wat is verbeterd to de 4g zodat die het half jaar kan overbruggen naar de 5 die dan in januari komt

  42. Origineel geplaatst door Michiel
    En ik koop maar geen iPhone 4 omdat ik de 5 wil.:O

    Mjah ik ook. Ik heb nu nog een 3G maar die is wel heel erg traag nu, dus ik hoop dat de 5 snel komt. Het blijven speculaties.

  43. Onzin dit natuurlijk, maar leuk die geruchten!
    Snap niet waarom mensen zo blij zijn die een iPhone 4 hebben, dat die dan mooi zou aansluiten als hun abbo afloopt?? Maakt het jou nou uit dat er een nieuwe komt.. in 2012 komt dan toch sowieso de iPhone 6?! Toch mooi voor de mensen die dit jaar wel een nieuwe iPhone kunnen/mogen halen!
    Maar denk ook dat het onzin is..dan verliezen ze echt wat klantjes denk ik..en de aandeelhouders zullen er ook niet blij mee zijn. Ach, waarom zou dit waar zijn en zoveel andere geruchten niet. Al zovaak dat geruchten niet klopten.

  44. Zowiezo komt de iPhone 5 in Q3 uit. De concurrentie is sterk met Samsung Galaxy S2, Htc en LG met 3d telefoons en dan is er google nog.. Apple zal wel weer domineren

  45. Wacht nu maar af, Apple verrast ons in mei 2011 al!

  46. neeee, dat mag niet! mijn abo verloopt eind juli, dus dan moet die iphone 5 er al zijn!!! :p

  47. zijn de zelfde geruchten zoals vorig jaar ook bij de iphone 4
    waren, geloof er dus niks van

  48. Dat de nieuwe iPhone 5 nog zo lang op zich laat wachten lijkt me eigenlijk onwaarschijnlijk. Op zich zou Apple er wel goed doen om even goed de tijd te nemen om de hardware up te daten. De iPhone 4 kan op zich nog wel even mee. Maar ja je moet ook de aandeelhouders nog tevreden houden. Apple is het bijna aan zijn stand verplicht om ook dit jaar met een update te komen. Geen idee wat er zou moeten veranderen op een iets groter scherm en wat kleine zaken na. De mensen met een 3GS zullen nu wel een keer willen updaten. Dat doe je toch als je je abbonnement gaat verlengen en als er dan geen update is dan voorspel ik dat veel klanten overgaan op een Android toestel. Dan snijdt Apple zich veel te hard in de vingers. Mijn gok is dus dat Apple gewoon in de zomer of zeer kort erna met een toestel gaat komen. Dan maar een kleine update als er maar een nieuw toestel in de schappen ligt (kijk maar naar de iPad 2).

  49. neeee, hoop dat dit niet waar is, want dan moet ik nog langer wachten en mn abo loopt al september dit jaar af….

  50. De ipad 1 werd aangekondigd in januari, en kwam in april….

    De Ipad 2 werd aangekondigd in maart en kwam ook in maart….

    Ik denk dat we de iphone in Nederland, net als de ipad 2 weken na de wwdc kunnen ontvangen!

    En het is een vaste cyclus die er al een paar jaar is!!!!
    Ik gok op een iphone dunner/even dun als de ipad 2 en hetzelfde concept qua kleur, witte of zwarte voorkant, aluminium achterkant!

  51. Zit nog effe met mijn 3GS omdat ik verkeerd heb gegokt met de 4 door de verbindingsproblemen. Word’t in dec ’12 hopelijk een 6.

  52. Ik geloof er helemaal niets van.
    Wat het wordt weet ik niet, maar ik kan me niet voorstellen dat nu een heleboel mensen met een aflopend abbo ‘s zich niet kunnen verheugen op een nieuw speeltje. Nog niets gezegd over de inkomsten die Apple zich ontzegd. Daar geloof ik nietes van. De iPhone is een van de producten waar apple goed mee verdiend.

  53. Gezien het verleden lijkt het mij erg onwaarschijnlijk, maar persoonlijk zou ik het niet erg vinden. Je hoeft natuurlijk niet elk jaar een nieuw toestel te kopen, maar ik vind het moeilijk met een “oud” apparaat rond te lopen, dus dat kost me elk jaar weer een paar honderd euro. Als ik die dit jaar niet hoef uit te geven omdat er niets nieuws is, zit ik er niet echt mee.

    Aan de andere kant zou het me niet verbazen als ze de release van een compleet nieuw toestel uitstellen. Wat voor revolutionaire aanpassingen kun je doen die ervoor zullen zorgen dat we straks allemaal in weer in de rij staan?

    Of misschien krijgen wel gewoon een kleine upgrade met meer opslag, een betere camera, meer geheugen en een snellere cpu en veranderd er aan het design helemaal niets. Ik zal niet de eerste zijn die een mogelijke “iPhone 4Gs” of “iPhone 4.1” verwacht.

    Hoe dan ook zullen we de komende maanden nog veel geruchten voorbij zien komen, de een nog sterker dan de ander. Uiteindelijk zullen we denk ik gewoon moeten wachten op Steve z’n beroemde uitspraak “There’s one more thing…”

  54. Onthoud wel dat de vorige iPhone kwijt was geraakt voor die uitkwam, dat is namelijk een reden dat we veel informatie over hadden destijds. Ik denk dat ze dit jaar niet dezelfde fout maken

  55. Ik verheug me enorm op de 5, maar hoop dat het niet zo’n anticlimax wordt als de iPad 2.

    Na de Kerst zal ie zeker niet komen, hopelijk in augustus al verkrijgbaar!

  56. Hopelijk komt hij in juni. Men dan 3 jaar oude 3G heeft zijn beste tijd gehad. Tijd voor een nieuwe. Kweet niet of hij het nog tot januari uithoudt…

  57. Lijkt best wel op een verkrachte iPod touch. Ze zijn trouwens de led flitser vergeten op het plaatje. Of laten ze die weg? Ik heb even onder een steen geleefd dus ik weet niet of dit plaatje slechts een gok is van iemand.

    Maar bale dat het kan worden uitgesteld. Dat gaat een maandelijks opzegbaar Abbo van ben worden. Wel tergend langzaam internet, maarja..

  58. @Jean-Paul Horn: Kunnen jullie a.u.b. een knopje op de site maken om alles wat te maken heeft met geruchten uit te schakelen? Ik word er namelijk een beetje moe van.

    Alvast bedankt voor het begrip

  59. @Kaas: er staat in grote letters ‘Gerucht’ voor. Doe dan ook niet de moeite om het te openen, te lezen en te reageren 🙂

  60. Verdomme. Mijn abbo (3Gs) loopt af in september. Moet ik dus voor 6 maanden een sim-only nemen… 6 maanden aangezien de levertijd bij T-Mobile waarschijnlijk weer 8 weken bedragen…

  61. Ik denk dat er in ieder geval met vrij grote zekerheid geconstateerd kan worden dat Apple af gaat wijken van de jaarlijkse cyclus. iOS 5 wordt pas in juni getoond aan de wereld en het duurt dan nog zeker twee maanden voordat deze final is, dus de iPhone 5 aankondiging komt sowieso niet voor augustus. Mijn gok is dat Apple het iPod touch event gaat samenvoegen met de iPhone 5 aankondiging (in september dus), een heel event voor een simpele iPod-update lijkt me wat teveel van het goede.

    Op deze manier heeft Apple de iPad-aankondigingen in maart en de iPhone-aankondigingen in september, dat is mooi verdeeld over het jaar wat voor Apple zelf goed uitkomt (geen grote pieken) en ook marketingtechnisch gezien komt dit niet slecht uit.

    Ik gok dat de iPhone 5 in september/oktober zal uitkomen.

  62. Beter dan blijft m’n iphone 4 nog waarde houden…

  63. Nu zegt Macrumours hierover dat Apple de iPhone5 voor fiscal year 2012 plant. En fiscal year 2012 begint voor Apple in … September.

    Januari echter zou voor mij persoonlijk beter uitkomen! 🙂

  64. Mooie gelegenheid om de Samsung GalaxyS uit te proberen! Is veel sneller dan de Iphone 🙂

  65. Koop dan ook een LG Optimus 2X Speed. Heb je tenminste dualcore met hdmi 😉

  66. Waarom niet net zo als bij de MBA?
    Hij werd geintroduceerd en was meteen leverbaar.

  67. Origineel geplaatst door Scirocco
    Waarom niet net zo als bij de MBA? Hij werd geintroduceerd en was meteen leverbaar.

    Dit is nou precies wat mijn gedachten zijn. Apple heeft nu zoveel ervaring en is straightforward met de iPhone. Net wat mooier, net wat beter, net wat anders. t.o.v het vorige model. De grootste verandering moet toch van de software komen. misschien dat ze nog even wachten met leveren om grote hoeveelheden te produceren, oké.
    De enigste vertraging kan door de tsunami komen. Dat is voor te stellen.

  68. Wat een gezeik allemaal omtrent die Iphone , denken jullie nu echt dat die 5 beter zal zijn dan de 4 ?
    Is gewoon puur marketing van die zeikers van Apple

  69. Onzin dat Apple vast releasecycles aanhoudt. Dit is zo bij de iPhone gebleken, waarschijnlijk vanwege de abonnementen, maar is zeker niet zo bij andere producten.

    De iPad is pas twee keer gereleased, daar kan je nog geen pijl op trekken (al zou ik me niet verbazen als dit een vaste cycle krijgt, omdat hier veel technologie van de iPhone in zit).

    Andere hardware is jaren lang op heel veel verschillende momenten gekomen. Meestal als de nieuwe versie af was (en niet eerder). Misschien lijkt er nu een regelmaat in te komen, maar ik vind het erg voorbarig dat Apple ‘altijd’ vaste cycles heeft (dit is alleen al niet waar omdat in het verleden er geen vaste cycles bestonden).

  70. @Blogem: iPhones zitten op vaste cyclus
    iPads lijken dat ook te zitten
    iPods worden al jaaaren in september gepresenteerd

    => tot nu toe zitten de mobiele producten van Apple op jaarlijkse cycli.

  71. Origineel geplaatst door Ronald
    Mooie gelegenheid om de Samsung GalaxyS uit te proberen! Is veel sneller dan de Iphone

    Ik heb een vriendin met dat toestel, maar als ze me belt lijkt ze wel een holbewoner, zoveel galm komt er mee. Hallooooooooooooohohoooooooo. Ik vraag haar steeds om wat rustiger te spreken, anders is ze niet te verstaan. Kan exemplarisch zijn. Vind het wel een mooi toestel.

  72. @Fillow: Zo’n opmerking als dit draagt natuurlijk helemaal niets bij aan de discussie. En wat is in deze context de reden om Apple ‘zeikerds’ te noemen? Onderbouw je uitspraak eens?

    Natuurlijk zal de opvolger van de iPhone 4 beter zijn (een slechter product zal niemand kopen), of wij er ook echt behoefte aan hebben is een heel ander verhaal (al kunnen sommigen van ons geloof ik niet wachten op een iPhone 5). Maar Apple is heel goed in staat die behoefte te creëren, dus uiteindelijk staan de meeste van ons straks weer in de rij en kunnen we niet wachten om ons geld uit te geven.

  73. Als het pas volgend jaar uit komt koop ik wel android. Het duurt anders te lang

  74. Geloof er niets van op de foto zijn de vormen weer rond, dus terug naar af

  75. @Steeefie: Nee, eigenlijk is dit de 6e iPhone, niet de 5e.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.