Gerucht: ‘iPad 3 gaat iPad HD heten’

(Laatst bijgewerkt: ) · Bastiaan Vroegop

iPadEen nieuw apparaat genaamd de iPad HD is opgedoken in productlijsten van Griffin en Belkin. De website iDevice.ro is eerder ook een iPad met die naam tegengekomen in zijn statistieken, met een resolutie van 2048 bij 1536 pixels. Deze zelfde resolutie dook eerder al op in meerdere geruchten, over het mogelijke retinascherm in de volgende iPad.

De systemen van Griffin maken melding van melding van verschillende cases voor de iPad HD. De ontdekking werd gemaakt door Michael Fonfara, die een screenshot via Twitter deelde. Volgens hem staat de naam ook in de systemen van Belkin. Opmerkelijk, gezien er eerder nog cases van Belkin opdoken voor de iPad 3.

iPad HD Griffin

Hoe betrouwbaar de systemen van Griffin zijn moet nog blijken. Accessoiremakers krijgen vaak pas op het laatste moment informatie over nieuwe Apple-producten.

Ondertussen duikt de iPad HD ook steeds vaker op in de statistieken van verschillende websites. Zo zag iDevice.ro begin februari een iPad HD voorbij komen, met een resolutie van 2048 bij 1536 pixels. Deze iPad duikt volgens de site al sinds april 2011 op.

Apple heeft nog niks officieel bekendgemaakt over de volgende iPad. Op 7 maart is er een evenement waarop de iPad 3 vermoedelijk wordt onthuld.

iPad HD Tapatalk

Bron: Gizmodo

Artikelcorrectie of -aanvulling doorgeven? Meld het ons via het speciale contactformulier!

Sinds 2011 de vaste nieuwsjager voor iCulture. Is er als de kippen bij als ergens gelekte iPhone-onderdelen of Apple Store-geruchten opduiken. Kijkt een keer of honderd per dag op zijn spacegrijze Apple watch Sport.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.