Gerucht: iOS 4.3.1 binnen twee weken beschikbaar

· Michel Lusthof

iOS 4.3Boy Genius Report weet vandaag te melden dat iOS 4.3.1, de eerste update voor iOS 4.3, binnen twee weken beschikbaar zal komen. Het gaat hoofdzakelijk om kleine bugfixes, waaronder een baseband update voor de iPhone 3GS en de eerste iPad. De website weet niet te melden wanneer de update precies beschikbaar zal komen.

Onderstaande is volgens de website de lijst met bugfixes. Er wordt niet gesproken over de problemen met accu’s die minder lang meegaan. Ook de problemen met bepaalde Vodafone-simkaarten worden niet genoemd, al is dat wel een lokaal probleem. Zoals in de reacties wordt opgemerkt, zouden de baseband updates een oplossing kunnen bieden voor de problemen met bepaalde Vodafone-simkaarten.

BGR heeft een aantal betrouwbare voorspellingen gedaan wat betreft de release van andere iOS-updates. Al zat de website er bij iOS 4.3 wel een dag naast.

  • Baseband updates for the 3GS and iPad (original)
  • Fixed memory hang that results in memory corruption when reading large files from USIM filesystem
  • Fixed problem with NTLM authentication in apps and on websites
  • Fixed issue with the Springboard and 3rd party apps not recgonizing the gyroscope on the iPad 2
  • Fixed iPad 2 jailbreak vulnerability

Artikelcorrectie of -aanvulling doorgeven? Meld het ons via het speciale contactformulier!

Begon in 2010 voor iCulture te schrijven en werkt na enige omzwervingen weer als freelancer voor de site. Doet daarnaast vanaf september een pre-master aan de Rijksuniversiteit Groningen. Is tevens actief Twitteraar en ook geïnteresseerd in tv-series, journalistiek en media. Schreef ook voor andere techsites en -tijdschriften.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.