Reacties voor: Gerucht: Apple’s muziek-event al in augustus

De Italiaanse website iSpazio meldt dat er geruchten zijn dat Apple volgende maand haar jaarlijkse iPod- en muziekevent heeft gepland.
Lees het complete artikel → Gerucht: Apple’s muziek-event al in augustus
Michel Lusthof -

Reacties: 15 reacties

  1. iPod Touch en facetime?? 0_o

  2. Apple heeft het nog druk als ik dit zo lees

  3. Origineel geplaatst door Cengiz
    iPod Touch en facetime?? 0_o

    Wifi dus zie geen probleem hiermee

  4. nice, kan niet wachten, vooral “Itunes cloud” is voor mij een oplossing.
    De desktop Itunes is niet meer vooruit te branden met mijn 250gieg aan muziek. Hoewel het me sterk lijkt dat ik die wel allemaal in de cloud kwijt kan … denk het niet.
    Nu nog een 4g netwerk (schiet op TELE2 !!) en we kunnen weer een paar jaartjes vooruit.
    BTW, Soms wou ik dat Apple zelf een telecom netwerk had.

  5. Dat de iPod Touch Facetime zou krijgen is wel iets wat opvalt. Het voordeel daarvan is dat je een breder publiek hebt waarmee je kan video-bellen. Want dan kunnen mensen met een iPhone4 OF met een iPod touch met je video-bellen.
    Maar hoe willen ze dat precies doen? op de iPhone heb je namelijk een contacten lijst, waarin je een naam kan aanklikken en diegene kan bellen. en dan kan je Facetime inschakelen. Maar de iPod touch heeft geen contactenlijst, en kan niet bellen. en een contactenlijst op een mp3 speler zou wel erg raar zijn…

  6. Origineel geplaatst door matijs
    nice, kan niet wachten, vooral “Itunes cloud” is voor mij een oplossing. De desktop Itunes is niet meer vooruit te branden met mijn 250gieg aan muziek. Hoewel het me sterk lijkt dat ik die wel allemaal in de cloud kwijt kan … denk het niet. Nu nog een 4g netwerk (schiet op TELE2 !!) en we kunnen weer een paar jaartjes vooruit. BTW, Soms wou ik dat Apple zelf een telecom netwerk had.

    Ik zou zeggen, koop 51% van de medezeggenschaps aandelen van apple en stel het voor 🙂

  7. Zoveel omzet???…..en nog steeds dat ouwe kloffie.
    Shame on u stiff Jobs

  8. @Gon: De iPod touch heeft wel een contactenlijst…

  9. @Gon:

    Met de iPod Touch kan je toch ook gewoon mailen? Lijkt me sterk dat daar niet een contacten lijst achter zit. Anders zou je telkens het emailadres in moeten typen.
    Volgens mij is de contactne applicatie ook gewoon aanwezig op de iPod Touch…

  10. @eddiemen:

    Dat “ouwe kloffie” is Steve Jobs. Het zal mij benieuwen waar hij in de toekomst in gaat lopen, maar dit zal nog een tijdje zo blijven. Het past in deze tijd. Het sluit aan op de merkwaarden van Apple. Het is anders dan al die andere CEO’s in hun werk overallen, ja zo’n pak wat iedereen aan heeft die denkt dat hij iets betekend.
    Het feit dat Jobs dit niet aan heeft is veelzeggender dan wanneer hij ook als een grijze muis een pak/blouse met stropdas aan zou doen.

  11. @Spysical:

    Je moet je daarbij eerst afvragen welke meerwaarde Apple hiermee zou kunnen bieden voor zijn klanten en partners. Er zijn namelijk genoeg operators die het al goed voor elkaar hebben.

  12. @sasf: Het is wel altijd de blauwe jeans en zwarte col. Voordeel is natuurlijk dat hij niet erg opvalt op het podium. Door de zwarte col verdwijnt hij een beetje in de achtergrond bij zijn keynotes 🙂

    Anywho, de ‘aangekondigde’ producten staan in de Apple store en ben erg benieuwd wat er in Augustus allemaal los komt. De Mac Pro is al aangekondigd, maar kan niet wachten op ‘CloudTunes’, als we het zo kunnen noemen (of MobileTunes?)

  13. @Troye:
    en
    @sasf:
    Sorry, my bad.
    er is inderdaad al een contactenlijst in de huidige versie van de iPod Touch. Eigenlijk is de iPod Touch dus meer een iPhone zonder belfunctie, dan een mp3-speler in mijn ogen.

  14. @Gon: de iPod touch is ook veel meer dan een mp3 speler, het wordt door Apple ook meer aangeprezen als ‘mobile computer’ dan mp3 speler!

  15. @Gon: er was al een contactenlijst op de 4e generatie iPod met clickwheel…;)

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.