Reacties voor: Geen verbod op iPhone en iPad in Nederland

Het gerechtshof in Den Haag heeft in een tussenvonnis bepaald dat de iPhone 4S geen patenten van Samsung schendt. Er zal volgens de rechter ook geen verbod op de iPhone of iPad komen.
Lees het complete artikel → Geen verbod op iPhone en iPad in Nederland
Bastiaan Vroegop - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 12 reacties

  1. wanneer stopt dit gezeur nou is eindelijk pffff pantenten bla bla bla ….zucht….

  2. Lekker voor eerst dat ze eens niet zo zielig doen dan kunne ze schikken over die rotpatenten

  3. Bron: “De iPhone 4S maakt geen inbreuk op de patenten van Samsung. Dat heeft de rechtbank in Den Haag bepaald. Voor de iPhone 4 en de eerste iPad en iPad 2 is dat echter nog niet zeker, omdat die een andere chip gebruiken voor 3g.”

    Lees je bronnen eens goed zeg.
    Er staat duidelijk dat het nog niet zeker is qua iPhone 4 en iPad/iPad 2 betreft.
    Hierdoor klopt de titel dus van geen kant.

  4. “Geen verbod op iPhone en iPad in Nederland”

    Ik wist helemaal niet dat dat aan de orde was.

  5. Gelukkig ik maakte me ff druk;)

  6. Ik was eerst echt een applefan maar bu ben ik echt apple moe geworden door al dat gedoe met de rechtszaken en dat hele media circus om heen. Volgende keer lekker een htc voor mij!

  7. Ik word er ook moe van, maar een iPhone blijft een iPhone. Als dit gezeur straks ook invloed gaat hebben op Apple’s producten, kap ik er ook mee. Tot die tijd blijf ik graag een iPhone gebruiken 😉

  8. @Sjoerd: Er spelen hier twee dingen: het verzochte verbod van Samsung en de mogelijke patentschending van Apple. Die eerste gaat niet door, bij die tweede heeft de rechter verklaart dat het patent bij de 4S niet geschonden is.

    Het afgeslagen verbod slaat op alle producten, terwijl de rechter zijn uitspraak over patentschending op het moment alleen gaat over de iPhone 4S. Er wordt inderdaad nog gekeken naar een mogelijke patentschending voor oudere iPhone-modellen en de iPad, maar dat staat ook in dit artikel.

  9. @dmr. En het mooiste is….. Apple is deze onzin niet een begonnen…. Wat zeg je daarvan..!

  10. @darth vader
    Maar ondertussen genieten ze wel vollop van de aandacht

  11. Ik vind het toch wondelijk dat Apple en Samsung als kat en hond vechten terwijl Samsung wel de iPad schermen levert. Dat is toch moeilijk te rijmen? Als de iPad niet meer verkocht mag worden kost dat Samsung toch ook geld, of snap ik er gewoon niks van?

  12. @Bert:
    Samsung levert concurrerende apparaten, dus als het bedrijf dat met een enkel apparaat 5 (iPhone) tot 15 (iPad) x zoveel verkoopt als Samsungs gehele scala aan apparaten.. Is het in Samsungs voordeel als hun concurrent wordt uitgeschakeld. Anderzijds levert het hen extra geld op via licenties.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.