Foto’s van de BMW iPhone snap-in adapter

· Gonny van der Zwaag

BMW iPhone houder autoBMW was de eerste autofabrikant die aankondigde dat ze autohouders voor de iPhone zouden ontwikkelen. Wie wil weten hoe dat er in de praktijk uit komt te zien, moet een kijkje nemen in de fotogalerij op Scoopz.com. Daar zijn ruim 50 foto’s te zien van de BMW iPhone-houder in actie. BMW houdt rekening met de vele mensen die naast de iPhone nog een andere mobiele telefoon gebruiken: je kunt in de middenconsole adapters voor meerdere toestellen kwijt, waaronder een simpele Nokia.

Bij de houder zit een handleiding, waarin wordt uitgelegd hoe je de houder met de Apple iPhone via Bluetooth moet pairen. Tijdens het gebruik ligt de iPhone horizontaal in de houder, maar je kunt het geheel ook iets kantelen.

Artikelcorrectie of -aanvulling doorgeven? Meld het ons via het speciale contactformulier!

Gonny van der Zwaag is oprichter en hoofdredacteur van iCulture. Ze heeft een 38mm Apple Watch van staal met wisselende bandjes (nylon is favoriet) en een 256GB iPhone 7 Plus matzwart. In haar vrije tijd schrijft ze over slimmer fit worden op Fithacking.nl en over slimmer eten op Eetblog.nl.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.