Fikse update voor BiteSMS 4.3 (jailbreak)

(Laatst bijgewerkt: ) · Mike van Hoenselaar

Bitesms krijgt iPhone updateBiteSMS heeft, met de nieuwe versie 4.3, een grote update gekregen. BiteSMS is een applicatie waarmee je SMS-berichten kunt versturen, net zoals de SMS-applicatie van de iPhone zelf, alleen dan met meer functies. Hiervoor heb je wel een iPhone met jailbreak nodig. In de update zijn smilies toegevoegd die je in berichten kunt zetten. Er is een optie om een bericht snel te beantwoorden, te maken of snel iemand terug te bellen.

Daarnaast zijn de privacymogelijkheden aangescherpt en is er een karakterteller aanwezig. En dit is nog maar een klein gedeelte van de wijzigingen die er in versie 4.3 te vinden zijn.

Hieronder vind je de andere nieuwe en herziene mogelijkheden van de nieuwe BiteSMS:

  • Het is mogelijk om direct vanaf het lockscreen een bericht te maken.
  • De mogelijkheid om een ontvangstbevestiging wordt ondersteund op basis van provider specifieke codes. (Hier de beschikbaarheidslijst van providers).
  • Speciale tekens kunnen nu omgezet worden. De á wordt bijvoorbeeld dan een a. Dit is gedaan om het aantal karakters te verminderen.
  • Er is nu een wachtwoordoptie aanwezig in BiteSMS
  • De mogelijkheid om ook een kortere smiley-notatie te gebruiken wordt ondersteund. Je kunt nu “:)” gebruiken in plaats van “:-)”.
  • De automatische verbeterfunctie werkt nu naar behoren
  • Telleropties voor weekdagen om je SMS-tegoed bij te houden.
  • Het design heeft ook veel kleine wijzigingen gekregen, zoals nieuwe buttons en een vernieuwd splashscreen.
  • Verschillende fouten zijn eruit gehaald, zoals fouten met het submenu en de snel SMS schrijven-optie

Om BiteSMS te gebruiken is een licentie vereist. Deze is voor 30 dagen gratis. Daarna kost het € 4,95. Je kunt daarbij ook smsjes kopen (€ 0,06 per stuk) om te versturen, dit hoeft echter niet. Je kunt ook gewoon gebruik maken van je eigen SMS-bundel.

BiteSMS is te installeren via Cydia. Zie ook de website van BiteSMS

Artikelcorrectie of -aanvulling doorgeven? Meld het ons via het speciale contactformulier!

Mike van Hoenselaar (1983) is afgestudeerd voor
Kantoorautomatisering (2004) en ICT Media Design (2008) (beide cum laude). Hij heeft sinds 2009 een eigen onderneming Online Boswachters waar hij online strateeg en online marketeer is. Hij optimaliseert websites en zorgt ervoor dat zijn klanten online succesvol kunnen zijn. Een echte growth hacker. Sinds 2015 is hij actief met Escape Rooms Nederland waar je een compleet overzicht vindt van escape rooms in Nederland.

Mike heeft ook een ziekte. Hij leidt aan pseudo-attention deficit disorder oftewel informatieverslaving. Vierentwintig uur per dag is hij op zoek naar nieuw iPhone-nieuws voor jou. Voor iPhoneclub heeft hij zich tot eind 2011 voornamelijk bezig gehouden met het dagelijkse nieuws en +/- 400 artikelen geschreven.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.