Dixons geeft korting op iTunes-cadeaukaarten

Dixons verkoopt de iTunes-cadeaukaart met extra korting. Voor twee kaarten van 25 euro betaal je 40 euro, dus een korting van 20 procent. De korting geldt tot 1 april 2012.

itunes cadeaukaart dixonsHema, Albert Heijn, Media Markt… overal in Nederland kun je tegenwoordig de iTunes-cadeaukaarten krijgen. Dixons verkoopt ze ook en heeft momenteel een kortingsactie. Bij aankoop van 2 kaarten van 25 euro bespaar je 10 euro, dus een korting van 20 procent. De tekst in de folder vermeldt niet of de korting ook voor cadeaukaarten met andere waardes geldt. Met de iTunes-cadeaukaart kun je apps, muziek, films, iBooks en andere iTunes-content kopen. De kaarten zijn handig voor mensen die weinig keuze uit andere betaalmiddelen hebben (zoals jongeren), maar je kunt ze ook weggeven op een verjaardag of om iemand te bedanken voor een klus.


Wel moet je er rekening mee houden dat de iTunes-cadeaukaarten landgebonden zijn, dus een Nederlandse kaart is niet te gebruiken in België (en omgekeerd). De Dixons-kortingsactie geldt tot 1 april 2012, zolang de voorraad strekt.

Tipgever: Robert

Reacties: 10 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.