DismissSiri: stop Siri met je stem (jailbreak)

Met de jailbreak-app DismissSiri kan je met je stem de spraakgestuurde assistent Siri afsluiten. Hiervoor kan je kiezen uit de termen Cancel, Close en Dismiss. Heb je MyAssistant al geïnstalleerd dan kan je DismissSire beter aan je voorbij laten gaan.
Bert van Doorn - · Laatst bijgewerkt:

DissmissSiri: stop Siri met je stem (jailbreak)Een handige manier om snel Siri af te sluiten wordt geleverd door de jailbreak-app DismissSiri. Hiermee kan je Siri met je stem de opdracht geven om af te sluiten. Er zijn drie verschillende woorden die je kunt gebruiken om de spraakgestuurde assistent Siri te stoppen: Cancel, Dismiss en Close. Heb je MyAssistant al geïnstalleerd dan is DismissSiri overbodig, anders is het een welkome toevoeging.


DismissSiri is een gratis jailbreak-app. Als je deze hebt geïnstalleerd kan je dus voor drie termen kiezen om Siri af te sluiten. Aan te raden is om voor Cancel of Dismiss te kiezen. Als je ‘Close’ zegt wil Siri nog wel eens denken dat je ‘clothes’ bedoeld, of je moet een uitstekende Amerikaanse of Engelse uitspraak hebben en het wel aandurven.

DismissSiri is gratis te downloaden via de repository van BigBoss.

Klik om inhoud van YouTube te tonen.
Learn more in YouTube’s privacy policy.

Bron: iDownloadblog

Siri

Siri is Apple's eigen spraakassistent en hier lees je er alles over. Siri kan informatie voor je opzoeken, taken uitvoeren en apparaten bedienen. Veel apps werken ook samen met Siri en je kunt met de Opdrachten-app je eigen Siri-opdrachten maken. Je vindt hier onze belangrijkste artikelen.

Siri

Reacties: 6 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.