Reacties voor: Cruise Control-app stemt muziek af op hardloopsnelheid

Cruise Control is een iPhone-app die de muziek tijdens het hardlopen afstemt op je tempo. De app kan ook een bepaald tempo aangeven, waarbij je je loopsnelheid tijdens het hardlopen zelf aanpast.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl -

Reacties: 5 reacties

  1. Leuk idee! zou het graag willen proberen! Vind de app zelf nog een beetje te duur. Dit lijkt me ook een mooie toevoeging op runkeeper.

  2. weet iemand of er echt een ANT ontvanger in de iPhone zit ? werkt daar misschien Nike ook mee …. ?

  3. Hmm lijkt mooie app maar bij mij crasht hij telkens binnen 5 sec. Jammer. Hoop op snelle update!

  4. @peter: Cruise Control developer hier. De iPhone beschikt helaas niet over een ANT ontvanger. Om een ANT hartslagmeter (of footpod) te kunnen gebruiken zul je een ANT dongle moeten aanschaffen. Cruise Control werkt alleen met de dongle van Wahoo Fitness. Een Bluetooth hartslagmeter kun je direct aansluiten op de iPhone, maar werkt alleen met de 4s en 5.

    @Inge: Cruise Control developer hier. Dat is niet best om te horen! Mag ik vragen welke iPhone je gebruikt? Cruise Control werkt voorlopig alleen op iPhone 4 en nieuwer. Dit staat verkeerd aangegeven in de App Store, al staat het wel goed in de app beschrijving. Het zou te gek zijn als je ons een mailtje kunt sturen op info@cruisecontrolrun.com zodat we kunnen kijken wat het probleem is. Dit mag in het Nederlands.

    Excuses voor het ongemak!
    Mark

  5. App lijkt goed te werken. Ik zou graag playlist van iTunes direct willen toevoegen ipv zelf weer helemaal nieuw moeten maken (op
    Basis van song, artiest, album of genre)

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.