Coach Apple Watch-bandjes nu officieel online te zien

De Coach-horlogebandjes voor de Apple Watch zijn verschenen op de website van Coach. De samenwerking tussen Apple en Coach zal waarschijnlijk worden aangekondigd tijdens WWDC 2016.

De Apple Watch-bandjes van modemerk Coach zijn vanaf nu officieel. De horlogebandjes zijn te zien op de website van Coach, waar ze binnenkort ook zijn te bestellen. Er gingen al eerder geruchten dat Apple samen met Coach Apple Watch-bandjes zou uitbrengen.


Coach lederen Apple Watch-bandje

Coach-horlogebandjes nu officieel

Op bovenstaande foto is één van de bandjes te zien. Ook zijn er op de website meerdere modellen te vinden, waaronder een ‘wild beast camo‘-uitvoering met dierenprint en een ‘tea rose‘-model met bloemetjes. Het was al bekend dat Coach een flinke reeks horlogebandjes zou uitbrengen in meerdere kleuren. Sommige modellen hebben metalen bedeltjes, zoals op de foto hierboven. De prijs zou rond de $150 liggen, al geeft de Coach-website daarover nog geen informatie.

Bekijk ook

'Apple werkt met modemerk Coach aan nieuwe Apple Watch-bandjes'

Apple zou met modemerk Coach aan nieuwe Apple Watch-horlogebandjes werken, in een samenwerking die vergelijkbaar is met Hermes.

Het model op de foto is de zogenaamde ‘Glovetanned’ lederen band met metalen bedeltjes. Coach belooft dat het handgemaakte bandje is versterkt op cruciale punten, zodat het langer meegaat. Het lijkt erop dat de Coach-horlogebandjes vooral bedoeld zijn voor vrouwen.

Bestellen van de bandjes kan momenteel nog niet: bij alle modellen staat dat ze zijn uitverkocht. Waarschijnlijk is Coach nog druk bezig om de website gereed te maken voor de grote aankondiging. Eerder werkte Apple samen met modemerk Hermes. Dat leverde een groeiende collectie luxe horlogebandjes van leer op, die inmiddels ook los verkrijgbaar zijn. De bandjes van Hermes bevinden zich wel in een iets hogere prijsklasse: je betaalt er €350 voor.

Bekijk ook

Apple Watch Hermès: alles over deze exclusieve collectie

De Apple Watch Hermès is een exclusieve collectie horloges, ontstaan uit een samenwerking tussen Apple en modehuis Hermès. Waar zijn ze te koop, wat is er zo bijzonder aan? Dat lees je hier!

De samenwerking tussen Apple en Coach zal waarschijnlijk worden aangekondigd tijdens WWDC 2016. We verwachten niet dat Apple nieuwe modellen van de Apple Watch aankondigt, maar wel dat ze nieuwe accessoires en kleurtjes laten zien, samen met meer informatie over de eerstvolgende update van watchOS.

Bekijk ook

Wat kun je verwachten van WWDC 2016?

De WWDC staat alweer voor de deur, maar wat kun jij dit jaar allemaal van Apple verwachten op het gebiede van aankondigingen? We zetten alle geruchten en verwachte onthulling op een rijtje. Waar kijk jij het meest naar uit?

Apple Watch

De Apple Watch is de smartwatch van Apple. Het allereerste model verscheen in 2015 en daarna verscheen er elk jaar een nieuwe generatie. Met de Apple Watch kun je je hartslag meten, berichten ontvangen en versturen, apps installeren en betalen met Apple Pay. Wil je een Apple Watch kopen, bekijk dan de verschillende Apple Watch-modellen die momenteel verkrijgbaar zijn. Je kunt je smartwatch steeds een ander uiterlijk geven met Apple Watch-horlogebandjes.

Apple Watch

Reacties: 6 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.