Bowden en Sheffield: stijlvolle iPad-cases nog even goedkoop op Kickstarter

· Bastiaan Vroegop

Bowden + SheffieldDe Bowden en Sheffield zijn twee iPad-cases die op Kickstarter net het benodigde minimumbedrag hebben ingezameld om de productie te starten. Dit betekent dat je na een donatie van minstens 115 dollar één van de cases krijgt thuis gestuurd. Hier moet je alleen wel snel mee zijn: op het moment van schrijven duurt het nog 8 uur totdat het Kickstarter-project zijn deadline bereikt. Daarna zul je moeten wachten totdat de makers de cases in een webwinkel aanbieden, waar zij voor een hoger bedrag verkocht zullen worden.

Bowden SheffieldBeide iPad cases moeten een simpele opbergplek voor je iPad bieden wanneer je ze mee op reis neemt. De focus ligt dan ook niet op extra gimmicks en functies, maar op het ontwerp. Dat betekent niet dat de Bowden en Sheffield geen handige trucjes hebben: zo kun je het witte vlak van de Sheffield gebruiken als een whiteboard of de flap gebruiken om je iPad omhoog te leunen.

Door 115 dollar te doneren krijg je een Sheffield opgestuurd, terwijl een donatie van 135 dollar je de iets duurdere Bowden geeft. Dat is flink minder dan de uiteindelijke verkoopprijs: volgens Kickstarter zijn de makers van plan om beide cases later voor 190 dollar te verkopen.

Bowden iPad-case

Artikelcorrectie of -aanvulling doorgeven? Meld het ons via het speciale contactformulier!

Sinds 2011 de vaste nieuwsjager voor iCulture. Is er als de kippen bij als ergens gelekte iPhone-onderdelen of Apple Store-geruchten opduiken. Kijkt een keer of honderd per dag op zijn spacegrijze Apple watch Sport.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.