Derde beta van tvOS 10 voor de Apple TV door Apple vrijgegeven

Apple heeft zojuist de derde beta van tvOS 10 voor de Apple TV beschikbaar gesteld. Iedere ontwikkelaar met een eerdere beta voor de nieuwste Apple TV, kan deze derde beta downloaden.

Heb je een vierde generatie Apple TV met de ontwikkelaarsbeta draaien? Bereid je dan maar voor, want Apple heeft de derde beta van tvOS 10 voor de Apple TV vrijgegeven. tvOS 10 voor de Apple TV bevat vooral voor Nederlandse gebruikers fijne functies, want Siri kan dan voor het eerst Nederlands verstaan en antwoord geven op je televisie.

Apple Music op een Apple TV met tvOS 10.

tvOS 10 met Nederlandse Siri

De Nederlandse Siri op de Apple TV in tvOS 10 maakt het mogelijk om handig naar films te zoeken, apps op te starten of om het weer te vragen. Bovendien kun je op de Apple TV ook gebruikmaken van de dicteer-functie, zodat je sneller content kunt zoeken en niet meer tekst in hoeft te voeren met je Siri Remote. Daarnaast heeft de Apple TV met tvOS 10 ook nog een donkere weergave gekregen en kunnen apps meldingen geven met badge-iconen.

Bekijk ook

Siri en Dicteren nu ook in het Nederlands op Apple TV [video's + screenshots]

Siri op de Apple TV werkt met tvOS 10 ook in het Nederlands. Hierdoor kun je met de vierde generatie Apple TV makkelijker naar content zoeken of muziek starten.

De tweede beta van tvOS 10 kreeg voor het eerst de nieuwe indeling voor Apple Music. tvOS 10 op de Apple TV wordt momenteel dus hard getest door ontwikkelaars. Deze ontwikkelaars kunnen nu dus aan de slag met de derde beta van tvOS 10, zodat de uiteindelijke versie zonder grote bugs vrijgegeven kan worden. Zodra er nog nieuwe functies ontdekt worden in deze derde beta, werken we dit bericht bij.

Derde beta van tvOS 10

De derde beta van tvOS 10 voor de Apple TV is te downloaden voor iedere ontwikkelaar die een eerdere beta geïnstalleerd heeft. De update is vervolgens te downloaden via Instellingen > Systeem > Software-update. Van tvOS 10 wordt geen publieke beta verwacht, waardoor eindgebruikers nog tot later in het jaar moeten wachten. tvOS 10 wordt ergens in september verwacht voor de vierde generatie Apple TV.

Bekijk ook

Beschikbaarheid en publieke beta's iOS 10, macOS Sierra, watchOS 3 en tvOS 10

Apple kondigde tijdens de WWDC van 2016 allerlei nieuwe versies van iOS 10, macOS Sierra, watchOS 3 en tvOS 10 aan. In dit artikel een overzicht van alle beta's die zijn verschenen.

Apple TV

De Apple TV is Apple's kleine kastje voor aan je televisie, waarmee je video's kan kijken, gebruik kan maken van streamingdiensten als Netflix en Videoland, games kan spelen en foto's en video vanaf je iPhone, iPad en Mac kan afspelen op je televisie met AirPlay. De Apple TV is een woninghub voor HomeKit en wordt geleverd met de Siri Remote. Haal meer uit je Apple TV met deze mogelijkheden. Met handige tips en meer om de functies van je Apple TV te ontdekken. Het nieuwste model is de Apple TV 4K uit 2022. Voor de beste prijzen lees je ons artikel over een Apple TV kopen.

Apple TV

Reacties: 4 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.