Reacties voor: Belkin JoyPod: gamescontroller voor de iPhone?

Belkin zou volgens geruchten werken aan de Belkin JoyPod, een gamescontroller voor de iPhone en iPod touch. Het accessoire heeft een rondere vorm dan de iControlPad.
Lees het complete artikel → Belkin JoyPod: gamescontroller voor de iPhone?
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl -

Reacties: 5 reacties

  1. hmm klinkt leuk maar waarom zou ik een fkng console meeneme ?
    is mn iphone 3g niet al groot genoeg ?
    en als ik echt wil gamen koop ik liever een psp

  2. nu kan jij en beter gamen en de rest met je iphone doen, wat je met je psp niet kan. Scheelt weer een apparaat meenemen.

    Het gameaanbod vind ik nu sowieso al erg karig, maar leuk dat zo’n ding gemaakt wordt.

  3. ik vroeg me trouwens af dat gerucht over die tweede generatie ipod touch is dat nou een nieuw toestel of een nieuwe firmware? Ik wil er namelijk een kopen maar als er een nieuw model uitkomt dan wacht ik wel.

  4. Zonaris, een add-on voor de iPhone is toch altijd goed? hoe meer je kan met je iphone hoe leuker het is. de iPhone zal geen volgwaardige gameconsole worden die kan concureren met bijv. de psp, maar het is toch wel leuk dat de iPhone van alle markten thuis is. Ik zelf zie in een controller voor een iPhone toch een leuke toekomst, zeker omdat er dan nieuwe games kunnen worden gemaakt. Meeste telefoons hebben betere camera, anderen betere bereik, sommige betere gpsfunctie, de psp heeft mooiere games, sommige devices hebben sterkere internet functie, ga zo maar door. Maar dat zijn toestellen/apperaten die zich vaak concentreren op een paar sterke punten, maar de iPhone is gewoon van alle markten thuis, en daarom is het leuk dat er dingen worden ontworpen en uitgebracht zodat alle dingen die de iPhone nog niet heeft, er wel voor de iPhone komt.

    Zo zie ik het, elke add-on is leuk, want het kan alleen maar beter worden, slechter word de iPhone er toch niet van, en je hebt zelf de keuze om het te kopen. al komt er een camera met een 12 megapixelcamera die je in de dock kan klikken, is dat toch voor mensen die van fotograferen toch ideaal, en maakt voor mij dat helemaal niks uit, maar toch is het goed voor de iPhone, want de iPhone kan dan wel foto’s maken met een 12 mp camera.

  5. @Christiaan: Waarschijnlijk een nieuw model anders zou er ook wel een nieuwe firmware uit komen.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.