Reacties voor: Belgische bioscoopketen Kinepolis gebruikt Passbook

De Belgische bioscoopketen Kinepolis gaat gebruikmaken van Passbook om bioscoopkaartjes op te slaan.
Bastiaan Vroegop -

Reacties: 21 reacties

  1. Yes!! Ik ga er iedere maand heen! Dit kan ik dan mooi gaan gebruiken!
    Maar voor dat pushen van het kaartje? Heb je dan internet nodig? of kan dat ook online aan de hand van de gps positie?

  2. @Stef:
    Het kaartje wordt normaal naar je toegemailed en van het moment dat je deze opent op je iphone is hij offline beschikbaar. De iPhone gaat zelf dan beginnen kijken wanneer het event is en of je daar in de buurt bent, zodat hij zelf kan gaan bepalen wanneer hij het op de homescreen moet laten zien.

  3. nice dat ze er zo snel bij zijn!

  4. Ik meen mij te herinneren dat ik ergens gelezen had dat Pathe hier ook mee bezig is. Of heb ik het mis?!

  5. Dit gaat een mooi succes worden, die Passbook. Goede keuze om geen NFC te gebruiken. Immers veel minder investering nodig voor de winkels, bioscopen etc, en geen keuze nodig welk NFC betalingssysteem gebruikt moet worden. Plus het is extra marketing mogelijkheid, want je kan op die tickets natuurlijk meer kwijt dan alleen een barcode.

  6. Als ze nu nog zorgen dat de aankoop vanuit de iOS app kan gedaan worden is het helemaal af.

  7. @terence: Ongetwijfeld, hun huidige app is ook al ver gevorderd met het kopen van tickets en betalingen via iDeal en paypal.

  8. Wat te doen als je met meerdere personen naar de bios gaat en 1 iemand koopt de kaartjes (je wilt dan toch graag naast elkaar zitten), geldt dan 1 barcode voor meerdere mensen?

  9. Origineel geplaatst door Reinier
    @terence: Ongetwijfeld, hun huidige app is ook al ver gevorderd met het kopen van tickets en betalingen via iDeal en paypal.

    Kinepolis nog niet hoor.. Daar kan je nog niet via de app kopen.

  10. Geweldig!
    Ik gebruik al een tijdje hun barcode die ze per mail versturen na reservatie. Super handig om gewoon binnen te wandelen en je iphone voor de scanner te houden, zonder aan te schuiven.

  11. Origineel geplaatst door Q
    Geweldig! Ik gebruik al een tijdje hun barcode die ze per mail versturen na reservatie. Super handig om gewoon binnen te wandelen en je iphone voor de scanner te houden, zonder aan te schuiven.

    Lukt dat bij jou? Ik heb die code al een paar keer voor de scanner gehouden maar lukte niet :(. ook niet die QR code in de mail

  12. @Stef: Staat op hun website (in het artikel over Passbook) dat je binnenkort ook tickets kan bestellen vanaf je tablet/smartphone 😀

  13. Over Pathé;

    Ik heb ze zojuist via Twitter gevraagd of ze ook passbook gaan gebruiken. Dit was op dit moment te vroeg om daar iets over te kunnen zeggen aldus pathe.

  14. @Wesley Vanheste: Je moet de QR code die ze doormailen als attachment opslaan als foto. De QR code in de mail zelf is denk ik wat te klein.

  15. Was te pijzen dat dat wel ging gebeuren en brussel airlines zal dat ook wel doen

  16. Zoals nu met de tickets per mail ga je samen naar binnen. Je krijgt dan aan de ingang voor iedereen aparte tickets. Je hoeft ze dus niet apart te bestellen.

    Origineel geplaatst door JH
    Wat te doen als je met meerdere personen naar de bios gaat en 1 iemand koopt de kaartjes (je wilt dan toch graag naast elkaar zitten), geldt dan 1 barcode voor meerdere mensen?

  17. Is het mogelijk om passbook te gebruiken als je een vlucht rii egypte neemt vanuit egypte?

  18. Dat zou idd erg fijn zijn als de vliegtuigmaatschappij’s eraan mee zouden doen

  19. Vluchten naar de maan zijn soon ook beschikbaar…

  20. Origineel geplaatst door Sven
    @Stef: Staat op hun website (in het artikel over Passbook) dat je binnenkort ook tickets kan bestellen vanaf je tablet/smartphone

    Binnenkort inderdaad.. maar nu nog steeds niet..

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.