Reacties voor: Apple wil gratis muziek op iPod en iPhone aanbieden

Volgens de Financial Times denkt Apple na over een bundeling van de iPod en iPhone met gratis muziek. Bij aankoop van een iPod of iPhone betalen kopers een hogere prijs of maandelijks abonnementsgeld om toegang te krijgen tot de muziekcollectie van iTunes.

Reacties: 5 reacties

  1. Goed nieuws! Ik zou er wel een eenmalige (grote) uitgave voor overhebben om oneindig toegang te hebben tot de iTunes store. Denk dat dit uiteindelijk veel meer geld oplevert dan de huidige situatie.

  2. ja idd… Gedaan met de illegale muziek, maar ik wil echt geen euro per liedje betalen… Zou echt fantastisch initiatief zijn! 🙂

  3. dat is toch niet gratis?

  4. WOOW! Prachtig gewoon.
    Ok het kan wat duurder zijn maar dat zou ik er echt wel voor over hebben om dan altijd toegang te hebben tot de iTunes Store! Ga ervoor zou ik zo zeggen!

    Greetz,

    NeoQuex.

  5. Jah idd, veel beter en maakt het ook toegankelijker voor mensen zonder creditcard (de reden dat ik niet op itunes istore zit is omdat ik er geen heb) 100 dollar/euro is dan ook een eerlijke prijs voor een lifetime gratis muziek legaal downloaden. Hopen dat de muziek industrie hier beter van wordt in de toekomst..

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.