Apple Watch raakt uitverkocht, nieuw model op komst?

Steeds meer modellen van de Apple Watch raken uitverkocht, wat er opnieuw op wijst dat er een nieuw model aankomt.

Steeds meer modellen van de Apple Watch raken uitverkocht, wat opnieuw een aanwijzing is dat er een nieuw model aankomt. Zelfs het pas geïntroduceerde model met geel sportbandje is nu al niet meer verkrijgbaar. Eerder bleek al dat bepaalde horlogebandjes moeilijk leverbaar waren.


Apple Watch uitverkocht met geel sportbandje

Nou is de introductie van nieuwe horlogebandjes niet zo heel spannend. Apple heeft immers al zoveel keuze. Maar inmiddels blijken ook de horloges zelf niet meer leverbaar te zijn. Het gaat om zo’n tien modellen van Apple zelf. De modellen met Hermes-bandjes zijn allemaal niet meer leverbaar. Het gaat om de volgende modellen, die internationaal niet meer leverbaar zijn, zo ontdekte 9to5Mac:

Sport:

  • 42mm zilverkleur met gele sportband
  • 38mm en 42mm zilverkleur met royal blue sportband
  • 38mm en 42mm roségoudkleur met royal blue nylonband
  • 38mm goudkleur met goud/rood nylonband

Staal:

  • 42mm met milanees bandje (zilverkleur en spacezwart)
  • 42mm met schakelarmband (zilverkleur en spacezwart)

De 42mm-modellen met marineblauwe klassieke gesp en wit bandje hebben momenteel een lange levertijd van 4 tot 6 weken, maar zijn nog wel leverbaar.

Apple Watch modellen

Tijd voor een nieuwe?
De Apple Watch verscheen vorig jaar april. Toentertijd leek het niet zo logisch dat Apple elk jaar weer een nieuw model zou uitbrengen. Je doet immers veel langer met een horloge dan met een iPhone, zeker als je het stalen model van meer dan 700 euro hebt gekocht. Maar na anderhalf jaar later zijn we toch wel weer toe aan iets nieuws: een model met wat nieuwe functies, met een langere batterijduur en een iets dunnere horlogekast.

Het nieuwe model zou kunnen worden aangekondigd tijdens het iPhone-evenement in september. Op dit moment is het dan ook niet zo slim om er nog eentje aan te schaffen. Over de Apple Watch 2 wordt gezegd dat er een snellere processor, GPS, verbeterde waterdichtheid en op termijn ook mobiel internet in zit.

Bekijk ook

Apple Watch Series 2: specificaties, functies en meer

Lees alles over de Apple Watch Series 2, de tweede generatie Apple Watch die in 2016 verscheen. Check de Apple Watch 2 functies en verbeteringen, het laatste nieuws, prijzen en alles wat je verder nog moet weten.

Apple Watch

De Apple Watch is de smartwatch van Apple. Het allereerste model verscheen in 2015 en daarna verscheen er elk jaar een nieuwe generatie. Met de Apple Watch kun je je hartslag meten, berichten ontvangen en versturen, apps installeren en betalen met Apple Pay. Wil je een Apple Watch kopen, bekijk dan de verschillende Apple Watch-modellen die momenteel verkrijgbaar zijn. Je kunt je smartwatch steeds een ander uiterlijk geven met Apple Watch-horlogebandjes.

Apple Watch

Reacties: 28 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.