Uitgelicht
Apple's maart 2024-aankondigingen
Toon of verberg de lijst met posts

Opschieten! Laatste dag voor korting op Apple’s USB-C-accessoires en 5K-schermen

De korting op USB-C-adapters en LG 5K UltraFine-schermen loopt op 31 maart 2017 af. Wees snel als je nog Thunderbolt-adapters en externe schermen met een leuke korting wilt kopen!

Vandaag is de laatste dag dat je gebruik kunt maken van Apple’s kortingsactie voor USB-accessoires. Tot en met 31 maart kun je LG UltraFine-schermen en USB-C-accessoires met extra korting aanschaffen. Je zult dus nog snel je winkelmandje in de Apple Store moeten volgooien om ervan te profiteren, want zeker op de LG 5K UltraFine-schermen krijg je een leuke korting.


Hyper of Satechi USB-C 5 in 1 Adapter

Update 31 maart: omdat vandaag de laatste dag voor de korting is hebben we dit artikel opnieuw gepubliceerd.

Korting t/m 31 maart 2017

De korting op Thunderbolt 3- en USB-C-accessoires werd in november aangekondigd, nadat Apple overspoeld was door klachten over de nieuwe MacBook Pro. Die heeft namelijk vier USB-C-poorten waardoor je meerdere adapters moet aanschaffen om je randapparatuur nog te kunnen gebruiken. Oorspronkelijk zou de kortingsactie lopen tot 31 december 2016; dit werd later verlengd tot 31 maart 2017.

Bekijk ook

Apple verlaagt prijzen van USB-C-adapters, 4K- en 5K-schermen en dat scheelt een hoop!

Apple heeft de prijzen van diverse adapters, USB-C- en Thunderbolt 3-accessoires en de LG 4K- en 5K-schermen verlaagd, als antwoord op de luide kritiek.

Deze adapters zijn afgeprijsd

Eerder hebben we alle adapters al voor je op een rijtje gezet, zodat we nu goed de prijzen kunnen vergelijken. Je zult zien dat het verschil echt behoorlijk is!

Prijsverlaging voor LG’s 4K- en 5K-schermen

Er zijn nog veel meer accessoires in prijs verlaagd. Het gaat daarbij bijvoorbeeld om de nieuw aangekondigde LG 4K- en 5K-schermen die Apple adviseert als vervanger van de Thunderbolt-schermen.

Bekijk ook

LG UltraFine 5K-display nu alsnog beschikbaar bij online Apple Store

Het LG UltraFine 5K-display is vanaf nu te bestellen via de online Apple Store. Eerder was er sprake van dat dit externe scherm vertraging opgelopen had. De speciale korting in de Apple Store is verlengd.

Revisiegeschiedenis:

  • 2017 - 31 maart: Artikel opnieuw gepubliceerd vanwege laatste dag van de actie.

Apple Store

Lees alles over de Apple Store, de retailwinkel van Apple. Nederland kent drie Apple Stores (Amsterdam, Haarlem en Den Haag) terwijl je in België de keuze hebt uit één locatie in Brussel. Wereldwijd gaat het om meer dan vijfhonderd winkels. Daarnaast is er de online Apple Store, waar je bestellingen kunt plaatsen om te laten thuisbezorgen. Waar vind je de officiële Apple Stores en hoe kun je ze bezoeken? Hieronder vind je alle info op een rij!

Apple Store

Reacties: 13 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.