Apple Store offline – nieuwe iMac en Mac Pro verwacht

De Apple Store is offline en er wordt een nieuwe iMac, Mac Pro, Cinema Display en mogelijk een losse trackpad verwacht.

apple store downDe Apple Store is zojuist offline gegaan, zoals we ook al via een tweettip lieten weten. We verwachten een processor-update voor de iMac, waarbij de Core 2 Duo niet langer wordt aangeboden. Ook wordt gesproken over een update voor de zakelijke Mac Pro. En in de kantlijn van de geruchtenstroom wordt erover gesproken dat Apple een losse trackpad gaat uitbrengen. Een nieuwe 27 inch Cinema Display met een beeldverhouding 16:9 behoort tenslotte ook tot de mogelijkheden.


De Magic Trackpad is van deze genoemde producten de meest bijzondere. Het zou gaan om een Bluetooth-accessoire voor je desktop, met hetzelfde uiterlijk als het aluminium toetsenbordje van Apple.

imac

Apple Store

Lees alles over de Apple Store, de retailwinkel van Apple. Nederland kent drie Apple Stores (Amsterdam, Haarlem en Den Haag) terwijl je in België de keuze hebt uit één locatie in Brussel. Wereldwijd gaat het om meer dan vijfhonderd winkels. Daarnaast is er de online Apple Store, waar je bestellingen kunt plaatsen om te laten thuisbezorgen. Waar vind je de officiële Apple Stores en hoe kun je ze bezoeken? Hieronder vind je alle info op een rij!

Apple Store

Reacties: 72 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.