Uitgelicht
Apple's maart 2024-aankondigingen
Toon of verberg de lijst met posts

‘Apple Store-app krijgt persoonlijke aanbevelingen’

Apple wil de Apple Store-app een make-over geven, waarbij je ook persoonlijke aanbevelingen krijgt op een 'Voor Jou'-tabblad.

Apple gaat de Apple Store-app vernieuwen. Er komt een nieuw tabblad ‘Voor Jou’, waar je persoonlijke aanbevelingen vindt. Daarbij wordt gekeken naar je eerdere aankopen.


Apple Store-personeel

Aanbevelingen voor de Apple Store

De Apple Store-app is bedoeld om online aankopen bij Apple te doen en te kijken wat er in de lokale Apple Store te beleven valt. Het ‘Voor Jou’-tabblad zal vergelijkbaar zijn met ‘Voor Jou’ in Apple Music en Apple News. Je krijgt te zien welke accessoires en andere aankopen voor jou mogelijk interessant zijn. Heb je bijvoorbeeld een iPhone gekocht, dan wil je daar misschien een hoesje of een powerbank bij.

De huidige app geeft alleen algemene aanbevelingen, maar daar kunnen best producten tussen zitten die je al lang hebt. Waarschijnlijk is het bedoeld om mensen in contact te brengen met producten waar ze niet eerder over hebben nagedacht. Daarbij moet Apple wel een aankoopgeschiedenis gaan bijhouden en op basis daarvan aanbevelingen doen – iets wat eigenlijk niet goed bij het privacy-bezorgde Apple past.

Verder zouden we liever hebben gezien dat Apple het ‘Voor Jou’-tabblad aan de App Store-app had toegevoegd, zodat je aanbevelingen voor apps krijgt die beter bij je passen.

Informatie

Laatst bijgewerkt
29 juli 2016 om 7:30
Onderwerp
Categorie
Apple

Apple Store

Lees alles over de Apple Store, de retailwinkel van Apple. Nederland kent drie Apple Stores (Amsterdam, Haarlem en Den Haag) terwijl je in België de keuze hebt uit één locatie in Brussel. Wereldwijd gaat het om meer dan vijfhonderd winkels. Daarnaast is er de online Apple Store, waar je bestellingen kunt plaatsen om te laten thuisbezorgen. Waar vind je de officiële Apple Stores en hoe kun je ze bezoeken? Hieronder vind je alle info op een rij!

Apple Store

Reacties: 2 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.