‘Apple Store Amsterdam opent op 3 maart’

· Bastiaan Vroegop

Apple Store AmsterdamDe Apple Store in Amsterdam zal op 3 maart zijn deuren openen aan het Leidseplein. Dit beweert One More Thing. De nieuwe Apple Store in het Hirschgebouw is de eerste winkel die in Nederland door Apple zelf wordt beheerd. Tot vandaag kon je alleen terecht bij Apple Premium Resellers of de online Apple Store.

Apple zelf heeft de officiële opening nog niet bevestigd. De openingsdatum is daarom nog een gerucht, hoewel One More Thing vrij zeker van haar bronnen lijkt te zien. De Nederlandse pers zou naar alle waarschijnlijkheid op donderdag 1 maart worden ingelicht tijdens een media-bijeenkomst.

De winkel zou volgens eerdere geruchten van One More Thing op 18 februari zijn deuren openen, maar op deze datum gebeurde er uiteindelijk niks. Op een gelekt werkrooster van het nieuwe personeel stond 18 februari ook aangegeven als een verplichte vrije dag.

Er werd al meerdere maanden gewerkt aan de Nederlandse Apple Store, die in het Hirschgebouw aan het Leidseplein zit. Tot voor kort was het nog niet officieel bekend dat Apple zich in het pand zou vestigen, al wezen vele geruchten hier wel op. Op 14 februari werd de winkel officieel onthuld.

Artikelcorrectie of -aanvulling doorgeven? Meld het ons via het speciale contactformulier!

Sinds 2011 de vaste nieuwsjager voor iCulture. Is er als de kippen bij als ergens gelekte iPhone-onderdelen of Apple Store-geruchten opduiken. Kijkt een keer of honderd per dag op zijn spacegrijze Apple watch Sport.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.