Apple publiceert kerstcadeaugids in online Apple Store

(Laatst bijgewerkt: ) · Bastiaan Vroegop

KerstcadeaugidsEen kerstcadeaugids in de online Apple Store toont alle producten die volgens Apple leuk zijn om cadeau te doen aan bijvoorbeeld iPhone-, iPod- of iPad-bezitters. Op deze manier bereidt Apple zich vast voor op de feestdagen die volgende maand van start gaan. De webpagina biedt geen bijzondere koopjes: de getoonde producten worden voor dezelfde standaardprijs verkocht. Apple rekent echter geen verzendkosten op producten die je op de pagina vindt.

De kerstcadeaugids sorteert cadeaus in vier categorieën: iPad, Mac, iPhone en iPod. Kijk je bij de categorie iPhone, dan zie je onder andere koptelefoons, hoesjes en handige accessoires die je met de iPhone kan gebruiken. Apple adverteert op de Mac-pagina ook voor de onlangs aangekondigde Fender-gitaar, die ook werkt met iOS-apparaten.

Meer informatie: Online Apple Store

Dit artikel bevat een verwijzing naar de online Apple Store. Als je via de link bestelt steun je daarmee iCulture, waarvoor we je alvast enorm willen bedanken.

Artikelcorrectie of -aanvulling doorgeven? Meld het ons via het speciale contactformulier!

Sinds 2011 de vaste nieuwsjager voor iCulture. Is er als de kippen bij als ergens gelekte iPhone-onderdelen of Apple Store-geruchten opduiken. Kijkt een keer of honderd per dag op zijn spacegrijze Apple watch Sport.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.