Apple-oordopjes nooit meer in de knoop

· Gonny van der Zwaag

Apple-EarpodsVraag niet hoe het kan, maar op één of andere manier raken de kabels van je Apple EarPods of andere oordopjes altijd in de knoop. Je kunt er speciale kabelwikkelaars voor kopen, maar als je een gemiddelde iPhone-bezitter bent, raak je die binnen een week kwijt. Accessoirefabrikant GoSmart laat in onderstaand filmpje zien hoe je je oordopjes veel beter kunt oprollen, voordat je ze in je tas stopt.

Het kost je geen cent en je gebruikt hulpmiddelen die je nooit ergens laat slingeren: je vingers.GoSmart verkoopt zelf geen kabelwikkelaars of hoesjes waar je ook je oordopjes in kunt opbergen, maar wel wat andere leuke dingen. Zoals een GoSmart Clip waarmee je je iPhone aan allerlei objecten kunt vastmaken.

Via: MacFan

Artikelcorrectie of -aanvulling doorgeven? Meld het ons via het speciale contactformulier!

Gonny van der Zwaag is oprichter en hoofdredacteur van iCulture. Ze heeft een 38mm Apple Watch van staal met wisselende bandjes (nylon is favoriet) en een 256GB iPhone 7 Plus matzwart. In haar vrije tijd schrijft ze over slimmer fit worden op Fithacking.nl en over slimmer eten op Eetblog.nl.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.