Reacties voor: Apple koopt ‘AirDrop’ van Android-ontwikkelaar

Apple heeft het handelsmerk AirDrop gekocht van een Android-ontwikkelaar, die marketingdiensten aanbiedt. Ook registreerde Apple het handelsmerk AirDrop in China.

Reacties: 6 reacties

  1. Ik denk dat je jezelf echt gelukkig mag prijzen als je een merknaam bezit die Apple graag wilt hebben.

    Kan je een hoop geld aan verdienen.

  2. Grappig dit. Ik denk opeens aan een aantal andere apps waarvan vandaag gemeld werd dat ze uit de app store zijn verdwenen. Zat in die namen ook geen air verwerkt?
    Wellicht wil Apple zijn handen vrij hebben voor alle soorten van bestandsoverdrachten via WiFi en in the cloud? Zie de patentzaken tegen Google en Microsoft alweer voor me. Nee edelachtbare over de air is helemaal geen algemene term, laat windows die ramen maar dicht houden….

  3. Wat is een handelsmerk? Ik ken wel een handelsnaam en een merkrecht.

  4. @Muppel: Misschien wordt het dan toch tijd voor je om de Van Dale er eens bij te pakken. “Handelsmerk” is gewoon een bestaand woord.

  5. @Stevie J: Klok klepel en horen luiden…

    Het is logisch dat die programma’s Air gebruiken aangezien Apple de techniek erachter ook AirPlay noemt. Daarnaast heeft verwijderen uit de Appstore geen nut, de ontwikkelaars kunnen de naam allang hebben geregistreerd.

    Daarnaast sla je met het verhaal over Windows de plank helemaal mis. Zelf twijfel ik er nog over of je überhaupt wel ooit een plank hebt gezien voordat je ging slaan…

  6. Lol zal niet om weinig geld gaan XD

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.