‘Apple komt met ‘ultimate’ iPad vierde generatie’

(Laatst bijgewerkt: ) · Bastiaan Vroegop

iPad 4Apple is van plan om een nieuw model van de iPad vierde generatie te introduceren, die intern bekendstaat als de ‘ultimate’ iPad. Dit heeft 9to5Mac gehoord van bronnen. Deze nieuwe iPad krijgt vermoedelijk 128GB opslag en zal met zowel 4G als alleen Wi-Fi worden aangeboden. Het dit weekend verschenen iOS 6.1 bevatte namelijk al aanwijzingen naar een iDevice met 128GB opslag. Wanneer deze nieuwe iPad wordt aangeboden en hoeveel hij zal gaan kosten, is nog niet duidelijk.

Met iOS 6.1 schijnbaar zo goed als klaar voor release, bestaat er een kans dat de ultimate vierde generatie iPad al snel zal worden aangeboden. Apple’s eerstvolgende gebruikelijke iDevice-evenement is nog zo’n twee maanden van ons verwijderd: tot nu toe was er sinds 2010 ieder jaar in maart een iPad-gerelateerde aankondiging. Hoewel het waarschijnlijk is dat de ultimate iPad het 128GB-model zal worden, baseert 9to5Mac zich hierbij enkel op de eerdere speculatie over iOS 6.1’s aanwijzingen.

Gaat het inderdaad om een nieuw model van de iPad 4, dan is het nog de vraag of we naast extra opslag nog iets anders kunnen verwachten. Apple staat er om bekend na verloop van tijd iDevices met alternatieve opslagcapaciteit aan te bieden, maar hierbij gaat het vaak juist om goedkopere iPhones met minder geheugen.

Ultimate iPad 4

Apple heeft op dinsdag 29 januari het 128GB-model van de iPad vierde generatie aangekondigd.

Artikelcorrectie of -aanvulling doorgeven? Meld het ons via het speciale contactformulier!

Sinds 2011 de vaste nieuwsjager voor iCulture. Is er als de kippen bij als ergens gelekte iPhone-onderdelen of Apple Store-geruchten opduiken. Kijkt een keer of honderd per dag op zijn spacegrijze Apple watch Sport.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.