Apple: iPhone-problemen? Start hem eens opnieuw op

Apple verzoekt iPhone-bezitters met problemen om hem eerst eens opnieuw op te starten, voordat ze een bezoek aan de Genius Bar maken.

Genius BarProbeer je online een afspraak te maken bij de Genius Bar voor problemen met je iPhone, dan zal je voortaan verzocht worden om hem eerst eens opnieuw op te starten. Volgens Apple worden veel problemen namelijk opgelost door dit eerst eens te proberen. De suggestie beperkt zich tot de iPhone: maak je een afspraak voor problemen met je iPod of iPad, dan hoef je van Apple de resettruc niet te proberen.


De nieuwe suggestie op de site van Apple kan er op wijzen dat overwegend veel mensen bij de Genius Bar kwamen opdagen met problemen die met een simpele reset opgelost konden worden. Aan de andere kant is een reset wellicht niet iets waar je snel aan denkt met je iPhone: in veel gevallen hangt de iPhone voordat hij leeg is alweer aan een oplader, waardoor hij zelden wordt uitgeschakeld.

Je kunt de iPhone opnieuw opstarten door de knop bovenop en de homeknop onder het scherm tien seconden lang ingedrukt te houden.

Genius Bar reset

Apple is zeker niet het eerste bedrijf dat gebruikmaakt van de aloude resettruc, zo herinnert 9to5Mac ons:

Klik om inhoud van YouTube te tonen.
Learn more in YouTube’s privacy policy.

Informatie

Laatst bijgewerkt
13 november 2012 om 11:35
Onderwerp
Categorie
Apple

Reacties: 16 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.