Apple: ‘Geen plannen voor Siri op oudere iPhones’

Apple bevestigt in een e-mail aan Cult of Mac-redacteur Michael Steeber dat er geen plannen voor Siri op oudere iPhones zijn. De uitspraak staat haaks op eerdere geruchten rond tests van Siri op de iPhone 4.

Siri iPhone e-mailVolgens een e-mail van Apple zijn er geen plannen om Siri uit te brengen op andere apparaten dan de iPhone 4S. De uitspraak bevestigt eerdere sterke vermoedens nadat Apple de virtuele assistent uitsluitend op de iPhone 4S gaat aanbieden. Toch is de uitspraak interessant: hij staat haaks op eerdere geruchten, waaruit bleek dat Apple Siri aan het testen was op de iPhone 4. Jailbreakers Steven Throughton-Smith en chpwn slaagden er al in om Siri werkend te krijgen op een iPhone 4, waarna ook Ryan Petrich Siri aan de praat kreeg op een iPhone 3GS.


In een e-mail aan Michael Steeber wees Apple op het feit. Steeber is redacteur voor de bekende site Cult of Mac. Het bedrijf schreef het volgende:

Ingenieurs hebben de volgende feedback gegeven op uw probleem:
Siri werkt alleen op de iPhone 4S en we hebben geen plannen om oudere apparaten te ondersteunen.

Hiermee lijkt de kans van Siri op de iPhone 4 en iPhone 3GS nog kleiner dan eerder.

Siri

Siri is Apple's eigen spraakassistent en hier lees je er alles over. Siri kan informatie voor je opzoeken, taken uitvoeren en apparaten bedienen. Veel apps werken ook samen met Siri en je kunt met de Opdrachten-app je eigen Siri-opdrachten maken. Je vindt hier onze belangrijkste artikelen.

Siri

Reacties: 40 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.