Apple brengt iTunes 11.0.2 uit met bugfixes en Componist-weergave

· Gonny van der Zwaag

itunes 11-0-2
Apple heeft vanavond iTunes 11.0.2 uitgebracht, een kleine update voor de multimedia-app. Het is de tweede kleine update sinds iTunes 11 in november vorig jaar beschikbaar kwam. iTunes werd in versie 11 compleet vernieuwd, met onder andere een minispeler en een handige functie om tijdelijke afspeellijsten te maken, maar vertrouwde onderdelen waren niet allemaal makkelijk meer te vinden. In december volgde de kleine update iTunes 11.0.1. Nieuw in deze versie is de Composer-weergave voor je muziekbibliotheek.

Er zijn ook bugfixes doorgevoerd, bijvoorbeeld een fout waardoor aankopen niet in de muziekbibliotheek te zien waren. De software reageert ook beter bij het gebruiken van grote afspeellijsten.

Je kunt de update installeren via de update-functie in Mac of Windows of via de Apple-website. De Mac-update is 54,2MB groot. Mocht de update voor jou nog niet zichtbaar zijn: gewoon even wachten, hij komt vanzelf tevoorschijn.

itunes-11-0-2-breed

Artikelcorrectie of -aanvulling doorgeven? Meld het ons via het speciale contactformulier!

Gonny van der Zwaag is oprichter en hoofdredacteur van iCulture. Ze heeft een 38mm Apple Watch van staal met wisselende bandjes (nylon is favoriet) en een 256GB iPhone 7 Plus matzwart. In haar vrije tijd schrijft ze over slimmer fit worden op Fithacking.nl en over slimmer eten op Eetblog.nl.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.