Reacties voor: Apple Benelux ruimt op: gereviseerde iPads vanaf 379 euro

Apple verkoopt in Nederland en België diverse iPads met korting. Het gaat om gereviseerde exemplaren die zijn gerepareerd, maar wellicht zijn het ook gloednieuwe exemplaren waar Apple van af wil.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 18 reacties

  1. Goede actie van apple, had niet verwacht dat het bedrijf dit ooit zal doen. Ik vind het wel steeds duidelijker worden dat er een ipad 3 komt nu ze echt van de oudere generaties af willen.

  2. Ik heb een half jaar geleden ook al een gereviseerde iPad in de Apple Store gekocht, de iPad 2 16GB was toen nog €329,-. Maar in principe is dit dus helemaal geen teken dat er een nieuwe iPad aankomt, het is maar net of ze gereviseerde iPads op voorraad hebben, wat momenteel blijkbaar weer het geval is…

  3. Dit is oud nieuws

  4. Ipad 1 is sadly not worth it , crashes on larger apps as there is not enough memory , normally before any apps are open you have only 100mb free , for the ipad 2 its better to wait until the ipad 3 comes out as the price drops by 200 euros on the top model . If all the news over the ipad 3 are true then its better to buy one of those ,

  5. Waarom zou ik een gereviseerde 16g ipad 2 kopen voor 399, terwijl ik voor 80 tientjes meer een hele gloedjenieuwe heb ??

  6. @luupski:
    80 tientjes? 😉

  7. Wat een belachelijke bedragen voor een ipad 1. Geef je zoveel geld uit, en dan heb je nog ouwe meuk. Je kunt er niet eens alle apps op draaien…

  8. die van mij is gratis gewoon gejat bij mediamarkt

  9. Origineel geplaatst door piet hein jan
    seerde 16g ipad 2 kopen voor 399, terwijl ik voor 80 tientjes meer een hele gloedjenieuwe heb ??

    Wees maar trots op jezelf!

  10. Origineel geplaatst door piet hein jan
    die van mij is gratis gewoon gejat bij mediamarkt

    Wees maar trots op jezelf!

  11. Origineel geplaatst door piet hein jan
    die van mij is gratis gewoon gejat bij mediamarkt

    Stoer hoor!!!

  12. @piet hein jan: ik begrijp niet dat je zo iets neer durf te zetten. je zou eens flink moeten schamen dat je je ipad gewoon maar gestolen heb mij mediamarkt en daar ben je dan nog trots op ook.
    schunnig dat zo iets niet verwijderd word uit de reacties

  13. @piet hein jan: Lijkt me dat de redactie nu aangifte doet bij de politie.

    @Jer: Ben zelf nog altijd zeer tevreden met mijn iPad 1 WiFi 64 GB. Kom eigenlijk geen apps tegen die crashen of zo. Het verbaast me wel dat ze er nog 469 voor vragen.

  14. Dank voor de tip, ik heb nog een iPad 1 laten komen.

  15. @fluisteraar: Mensen hap toch niet zo. Is duidelijk lollig bedoeld.

  16. Jatten is belachelijk, maar van de andere kant Apple besteeld ons allemaal met zulke prijzen en nog nauwelijks concurentie!

    Als je het nou rechtstreeks van Apple had gejat, dan was het een Robinhood aktie geweest!!!

  17. Origineel geplaatst door Alex
    Jatten is belachelijk, maar van de andere kant Apple besteeld ons allemaal met zulke prijzen en nog nauwelijks concurentie!Als je het nou rechtstreeks van Apple had gejat, dan was het een Robinhood aktie geweest!!!

    @Alex: Apple besteeld ons niet. we kiezen er zelf voor de producten te kopen. en dat er geen concurrentie is lijkt me meer aan de andere fabrikanten te liggen als aan Apple….

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.