Reacties voor: Analist: ‘iPhone 3GS blijft nog lang verkrijgbaar’

De iPhone 3GS blijft nog lange tijd in de winkel. Analist Peter Misek heeft achterhaald dat Apple een overeenkomst met een distributiebedrijf heeft gesloten om de iPhone 3GS zonder abonnement te leveren aan niet-westerse landen.

Reacties: 22 reacties

  1. Dan is het nog beter te begrijpen dat ze zo moeilijk doen over de iPhone 3GS t.o.v. de Samsung Galaxy S.
    Ze willen er nog lang mee doorgaan dus.

    Het lijkt me een hele goeie strategie omdat de ‘mini’ producten toch vaak een compromis zijn. Dit was bij de iPod mini ook al duidelijk vanaf de eerste versie.

    Deze ‘economische’ strategie waarbij technologie steeds goedkoper te produceren is en er qua winstmarges ook nog wat ruimte is, lijkt me dus een prima manier om de markt te bedienen

  2. Ik heb nu de 4s. Maar de 3gs zal ik niet wegdoen. Het blijft een mooi toestel….

  3. Inderdaad een heerlijk toestel. Geef het scherm een update en hij zal nog best geliefd blijven denk ik. 🙂

  4. Ik heb em nu bijna 2 jaar en ben er nog steeds dik tevreden over. Oja met jailbreak natuurlijk.

  5. Bij mij ook na bijna 3 jaar nog steeds dagelijks in gebruik. Heerlijk apparaat!

  6. Ben ook nog erg blij met mijn 3GS ondanks het feit dat hij soms even bevriest.
    Maar hoe zal het gaan met de toekomstige iOS updates. Blijven die gelden voor de 3GS?

  7. Haha. Te gek. Degene die nog niks van Apple hadden kunnen nu gewoon kiezen of ze de nieuwe iPod touch willen of de 3gs.

  8. Heb hem nu al ruim 2 jaar en ben er dik tevreden.
    Prima toestel. Had dankzij de 3GS geen oor naar de 4 en de 4S.

  9. ja het is een mooi telefoon ik heb de iphone 4s maar ik heb ook vrienden die best wel veel klachten hebben over de batterij duur van de iphone 3gs.

  10. Origineel geplaatst door kaan
    ja het is een mooi telefoon ik heb de iphone 4s maar ik heb ook vrienden die best wel veel klachten hebben over de batterij duur van de iphone 3gs.

    Als je er niet intensief mee speelt, gaat hij makkelijk een dag mee hoor. Dus dat is voor mij geen reden om een nieuwe iPhone te kopen.

  11. heb er 1 zelf gekocht voor 100 euro, nieuw scherm en achterkant erin gezet, nog geen 30 euro kwijt ( zelf erin zetten) en heb een splinternieuwe 3gs

  12. @ryan Ja voor 30,- met onderdelen die net zo echt zijn als een Rolex van Marktplaats.

  13. 3G/s is een veeel mooier design. De 4/s is dikker, zwaarder en erg onhandig. Cam is dw enige reden om de 4/’s aan te schaffen, voor de rest geen toegevoegde waarde!

  14. Origineel geplaatst door hmmmz
    3G/s is een veeel mooier design. De 4/s is dikker, zwaarder en erg onhandig. Cam is dw enige reden om de 4/’s aan te schaffen, voor de rest geen toegevoegde waarde!

    Dan heb jij toch echt een bril nodig. iPhone 4/s is veel dunner dan 3G/s. Is ook veel mooier, maar dat is mijn mening. Verschil alleen camera klopt ook totaal niet, ik ga nu niet een hele lijst met verschillen schrijven, maar alleen woord retina display zegt al genoeg denk ik.

  15. @hmmmz: De snelheid van de 4s en de 3gs is ook echt een behoorlijk verschil. Beter beeld /camera,flits/snelheid.

  16. Het is onzin dat de 4s perse sneller is dan de 3sg. Ik heb laatst een test gedaan met kennis van me. Ik met een 3gs hij een 4s, we drukten tegelijk op apps om te kijken welke sneller opende. Nou even snel dus he. Bij de google app was mijn 3gs zelfs een fractie sneller.

  17. @hmmmz: de iPhone 4s is maar iets van 5 gram zwaarder dan iPhone 3gs. En de 4s is wel dunner dan de 3gs.

  18. Ze zouden een versimpelde iOS moeten maken voor de 3GS omdat hij dan snel is en goed kan concurreren met goedkope Android telefoons

  19. @Donstil: Ik moet je zeggen: je ziet geen enkel verschil met het echte en werkt perfect

  20. Vormgeving 3Gs is toch echt 10x beter dan die koektrommels van 4 en 4s!!! Ligt ook veeeeeel lekkerder in de hand!

  21. @Tom D: Dat woordje; “veel” is al een reden om jou niet serieus te nemen. :-p Ik vind de 3 versie gewoon veel compacter kwa design. Ik snap best dat na een paar jaar iedereen wel zo’n beetje uitgekeken is op het design en voor zoiets innoverends gaan als de 4

    Ik ben wel van mening dat denk ik zo’n 90% hetzelfde mening zou hebben gevormd als die iphones tegelijkertijd op de markt waren uitgebracht met uiteraard zelfde specs.

  22. Dus maw ze gaan de 3GS blijven ondersteunen met iOS 6 zo te lezen in dit artikel ?

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.