Reacties voor: Amerikaanse kinderen willen het liefst een iPad

Amerikaanse kinderen willen het liefst een iPad, als ze een gadget mochten kopen. Dit blijkt uit een onderzoek van Nielsen.
Lees het complete artikel → Amerikaanse kinderen willen het liefst een iPad
Bastiaan Vroegop -

Reacties: 8 reacties

  1. Ik vraag me af of kinderen van 6 echt bewust voor een iPad kiezen boven een andere tablet, of dat dat meer is omdat het een woord is dat die kinderen gewoon napraten omdat hun ouders of vriendjes er eentje hebben en bovenstaande verdeling gewoon een uiting is van de huidige marktverdeling.

  2. Hier in de omgeving niet anders. Ik heb het al sterker meegemaakt. Kindje van 2 die net het woordje ipad kan uitspreken. Ze werd twee en vroeger wat ze voor haar verjaardag wilde: ipad! En raad eens, ze kreeg de mini!

    Onze hummel van bijna 7 is ook helemaal wild van de ipad! Hij heeft zich er al 1 toegeëigend!

  3. Mijn zoon van 6 vroeg mij ook pas : “papa wanneer ga je voor mij een iPad kopen? Dan hoeven jij en mama niet te wachten tot ik klaar ben.”
    Toch wel grappig dat ze het zo leuk vinden.
    Gelukkig speelt hij ook nog heel veel en graag met de lego.

  4. Die Nintendo WiiU is ook een tablet 😛

  5. Ben het helemaal met de reactie van nr1 eens. Mijn kinderen willen bv een Blackberry en een nintendo ds, terwijl een andere smartphone en de sony psp beter zijn. Het gaat bij kinderen heel erg om imago, en wat ze kennen.

    Dat die kinderen dat willen, wil niet zeggen dat ze het krijgen, vaak bepalen de ouders!

  6. Toen haalde ik nog mijn lego blokjes boven hoor! Ik vind dat toch tegenwoordig allemaal wat jong… Of terwijl word ik te oud, kan ook >_<.

    Maar on topic, Ik vind dat kinderen het mss op die leeftijd kiezen vanwege van… "Ik wil een iPad". Versta me niet verkeerd, een iPad is leuk als cadeau, maar ja… Ik heb er zo mijn twijfels over.

  7. Tja kinderen willen zoveel. iPad is er 1 van. Het is aan de ouders wat voor beslissing ze nemen.
    Mijn dochter is er helemaal gek van heb ook een Kuel pennetje gekocht zodat ze er op kan tekenen. Zo leert ze tekenen en omgaan met de ipad

  8. Ik ben 17 en voel me serieus oud nu, ik heb 3 bakken met Playmobil gespaard vanaf mijn 5e tot denk ik 10e nog… Een Gameboy was leuk, maar niks ging boven Playmobil.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.