Amazon biedt ongelimiteerde foto-opslag voor een prikkie

Amazon biedt voor $60 per jaar onbeperkte cloud-opslag aan. Foto's zijn eenvoudig te benaderen via de mooi vormgegeven iOS-app.

Amazon Cloud DriveAmazon heeft twee cloud-abonnementen geïntroduceerd die beiden spotgoedkoop zijn. Het Unlimited Photos Plan kost je $12,99 per jaar en kan gebruikt worden om onbeperkt foto’s en 5 GB aan overige bestanden op je Amazon Cloud Drive op te slaan. Voor $59,99 per jaar vervallen alle limieten en kun je al je bestanden in de cloud kwijt met het Unlimited Everything Plan.


Met de nieuwe cloud-abonnementen gaat Amazon ver onder de prijs van de concurrentie zitten. Zo betaal je bij Dropbox $99 per jaar voor 1 terabyte aan opslag en bij Google Drive betaal je voor 1 TB $9,99 per maand. Het abonnement van Amazon is niet alleen goedkoop, maar ook nog eens praktisch voor iPhone-gebruikers: met de strak vormgegeven Amazon Photos-app krijg je razendsnel toegang tot al je geüploade foto’s. Ook ondersteunt Amazon foto’s in het RAW-formaat, waardoor de dienst erg aantrekkelijk is voor professionele fotografen. Overigens heeft aanbieder CrashPlan, die tevens onbeperkte cloud-abonnementen aanbiedt, zijn prijzen inmiddels ook verlaagd naar $59,99 per jaar (voor één gebruiker). Bij deze aanbieder kun je echter geen bestanden uploaden maar maak je gebruik van synchronisatiesoftware.

Amazon Cloud Drive

Ben je geïnteresseerd dan kun je het abonnement de eerste drie maanden gratis uitproberen door je aan te melden via deze link.

Amazon

Amazon is een van de bekendste internationale webshops voor elektronica, huishoudartikelen, speelgoed, levensmiddelen en meer. Je kunt bij Amazon ook terecht voor goede Apple-deals. Amazon is sinds 2020 met een eigen versie van de webshop actief in Nederland en biedt vaak goedkope aanbiedingen, ook voor tech. Met een Amazon Prime-abonnement profiteer je van allerlei voordelen, zoals gratis verzending. Bekijk de de beste Amazon Nederland deals en hoe je lid wordt van de streamingdienst Amazon Prime Video. Er is extra voordeel te halen tijdens het jaarlijkse evenement Amazon Prime Day.

Amazon

Reacties: 16 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.