Bekijk alle video’s van het Mac-event op 27 oktober nog eens rustig terug

Apple heeft de video's van het evenement op 27 oktober 2016 online gezet. Je kunt nog rustig alle filmpjes eens nakijken en later vanavond de samenvatting van de livestream bekijken.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Apple’s kondigde vanavond nieuwe MacBook Pro-modellen met Touch Bar aan. Daarnaast kwam er een nieuwe 13-inch MacBook zonder die aanraakgevoelige balk, die iets goedkoper is. Ging het allemaal te snel of had je vanavond geen tijd om zelf te kijken, dan is nu het moment aangebroken om even rustig te gaan zitten voor de video’s die tijdens het evenement zijn vertoond. Ook komt de video van de livestream later vanavond beschikbaar, zodat je alles nog eens kunt terugkijken.

Keynote-video terugkijken

Apple heeft ook de volledige video van de keynote online gezet, zodat je alles nog eens rustig kunt bekijken. De video staat nog niet op YouTube, naar is wel te bekijken op de speciale event-pagina.

Ook heeft Apple aparte previewpagina’s gemaakt waarin je alle details over de nieuwe MacBooks Pro nog eens kunt bekijken. De complete MacBook line-up voor dit najaar vind je hier:

Bekijk ook

Dit is de nieuwe MacBook line-up voor het najaar van 2016

Apple heeft tijdens het Mac-event nieuwe MacBook Pro-modellen aangekondigd, maar hoe ziet de line-up van dit najaar er eigenlijk uit? In dit artikel een overzicht van alle verkrijgbare MacBooks.

Wil je liever alles in 4 minuten terugkijken, dan kan dat hier:

Klik om inhoud van YouTube te tonen.
Learn more in YouTube’s privacy policy.

Nog meer video’s
Apple liet tijdens het evenement meerdere video’s zien. We beginnen met een video die in 30 seconden laat zien wat er met de nieuwe Touch Bar mogelijk is:

https://www.youtube.com/watch?v=4BkskUE8_hA

Apple’s hoofddesigner Jony Ive legt met zijn zoetgevooisde stem uit wat er technisch is verbeterd aan het design van de nieuwe MacBook Pro. We zien onder andere de grotere touchpad en het toetsenbordmechanisme:

https://www.youtube.com/watch?v=WVPRkcczXCY

Apple blikte terug op vernieuwingen die de afgelopen 25 jaar in de PowerBooks en de MacBooks zijn doorgevoerd:

https://www.youtube.com/watch?v=RDpOB-OXypQ

In het eerste reclamefilmpje voor de MacBook Pro zien we eerst mensen typen op een QWERTY-toetsenbord, om vervolgens de nieuwe manier van bedienen te laten zien: met de Touch Bar natuurlijk.

https://www.youtube.com/watch?v=wJdeVtnUxuk

Maar Apple begon het evenement met een video over toegankelijkheid. We zien mensen met verschillende handicaps, die toch kunnen fotograferen, communiceren en op andere manieren meedoen aan het sociale leven. Een direct verband met de aankondigingen van vanavond was er niet.

Klik om inhoud van YouTube te tonen.
Learn more in YouTube’s privacy policy.

Geen officiële Apple-video, maar zeker interessant om te kijken: een interview dat youtuber Marques Brownlee had met Craig Federighi:

Klik om inhoud van YouTube te tonen.
Learn more in YouTube’s privacy policy.

Reacties: 0 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.