AirPods vanaf 3 februari weer beschikbaar in Apple Stores, online levertijd 6 weken

Als je nu AirPods bestelt, dan duurt het nog wel even voordat je ze in huis hebt. De online levertijd is opgelopen tot zes weken, terwijl de AirPods vanaf 3 februari ook te koop zijn in de fysieke Apple Stores.

AirPods in case om op te laden
Het gaat hard met de AirPods. Vorige week dinsdag kwamen de AirPods voor het eerst beschikbaar via de online Apple Store, maar de levertijd loopt snel op. Naar verwachting zijn de AirPods pas vanaf 3 februari weer in de winkels beschikbaar.


https://www.iculture.nl/apple-accessoires/airpods/

AirPods vanaf 3 februari weer in Apple Stores

Als je vorige week geen AirPods besteld had of gisteren niet naar de Apple Store gegaan bent, dan zul je waarschijnlijk nog wel even geduld moeten hebben voordat je ze zelf weer in handen krijgt. Als je nu AirPods bestelt via de online Apple Store, zit er een levertijd op van zes weken. Dat betekent dat je de AirPods op z’n vroegst eind januari thuis kunt hebben. Als je dacht dat het verstandiger is om naar de Apple Store in Amsterdam, Haarlem of Den Haag te rennen, dan heb je het echter mis.

AirPods levertijd bij online Apple Store.

De AirPods zijn namelijk vanaf 3 februari weer beschikbaar in de Apple Store in Amsterdam, Haarlem en Den Haag, maar mogelijk kan dit nog iets eerder zijn als er meer voorraad beschikbaar komt. Ook de online bestellingen zullen dan weer eerder geleverd worden. Als je sneller in het bezit wil zijn van een set AirPods, dan heb je wellicht meer kans bij iCentre. Op de website van iCentre staat dat de AirPods leverbaar zullen zijn vanaf 10 januari. Om hoeveel voorraad het gaat, blijft echter gissen. Aangezien de voorraad bij de Apple Stores pas in februari weer op gang komt, vragen wij ons af in hoeverre iCentre de AirPods inderdaad op 10 januari kan leveren.

Wil je alvast meer lezen over de AirPods, dan hebben wij al enkele artikelen voor je klaarstaan. In ons AirPods dossier lees je alles over de draadloze oordopjes, terwijl je in de aparte tip meer leest hoe je de AirPods koppelt aan je iPhone, iPad en andere apparaten.

Bekijk ook

AirPods koppelen met iPhone, iPad en alle andere apparaten

Heb je geen idee hoe je je AirPods moet koppelen aan je iPhone of iPad of wil je weten hoe je ze aan een Apple TV koppelt? Of wil je de koppeling ongedaan maken? In dit artikel lees je alles erover, inclusief weer loskoppelen van de AirPods.

Informatie

Laatst bijgewerkt
20 december 2016 om 20:11
Onderwerp
Categorie
Accessoires

AirPods

Lees alles over de AirPods, Apple's populaire draadloze oordopjes. Apple heeft inmiddels meerdere generaties van de AirPods uitgebracht en speciale modellen, zoals de AirPods Pro en de AirPods Max. Hoe kun je de AirPods koppelen, hoe zit het met draagcomfort en hoe vind je AirPods snel weer terug? Bekijk de beste AirPods tips en je weet het! Wil je AirPods kopen, dan vind je in ons artikel de beste prijzen. Voor een goede deal check je ons artikel met AirPods aanbiedingen.

AirPods

Reacties: 43 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.